Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI NOGOMETAŠ

Veliki obrat u slučaju Vukojević kojega se optuživalo da je pripit prijetio smrću supruzi!

Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor
Foto: Nel Pavletić
1/7
28.05.2020.
u 10:53

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo je kaznenu prijavu za obiteljsko nasilje te su mu ukinute mjere opreza

Bivši hrvatski reprezentativac i aktualni izbornik mlade U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević nedavno je završio na policiji zbog sumnje da je prijetio svojoj supruzi.

No, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo je kaznenu prijavu za obiteljsko nasilje te su mu ukinute mjere opreza, piše Dnevnik.

Podsjećamo, Vukojević je nakon što je prijavljen zbog prijetnje supruzi, prenoćio na Oranicama.

Prema kaznenoj prijavi, Vukojević je 7. svibnja, nešto nakon 23 sata, prijetio 38-godišnjakinji. Vukojevića je policiji prijavila osoba iz kruga obitelji optuživši ga za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje. Iz sadržaja prijave proizlazi da je Vukojević došao doma u pripitom stanju te da je prijetio supruzi Andreji Ćupor.

Policija mu je tada pretražila stan. Nakon što je ispitan kod dežurnog suca, pušten je na slobodu, ali mu je određena mjera opreza – morao je napustiti obiteljski dom i nije se smio približavati supruzi na manje od 200 metara.

No, kaznena prijava protiv bivšeg nogometaša sada je odbačena.

Ključne riječi

Komentara 16

NE
nedajurilj
13:21 28.05.2020.

Odbacena je zato, sto su tri babe izmislile pricu,jer im je zavrnio pipu!

Avatar Idler
Idler
12:19 28.05.2020.

Koji je razlog odbačaja ?

Avatar Warded
Warded
11:19 28.05.2020.

Možda je ona pijana prijetila njemu. I punica s tavom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije