Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eaglesi profiv chiefsa

Večeras sportski spektakl: Deseci milijuna pratit će Super Bowl, a Rihanna će biti dodatan razlog

FILE PHOTO: Crews prepare the field for Super Bowl LVII in Glendale
Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS
1/2
12.02.2023.
u 12:51

Procijenjuje se kako će spektakl u Arizoni gledati u prijenosu uživo i više od 100 milijuna ljudi, a dobar tih milijuna više će pažnje posvetiti već tradicionalnom halftime showu, odnosno šou programu u poluvremenu utakmice.

U noći s nedjelje na ponedjeljak nas očekuje najveća utakmica godine na američkom kontinentu. Na rasporedu je 57. po redu Super Bowl, a u Glendaleu će snage odmjeriti Kansas City Chiefsi i Philadelphia Eaglesi.

Poglavice i Orlovi potpuno su zasluženo došli u predvorje raja i u međusobnom će ogledu odlučiti pobjednika 57. Super Bowla, koji kreće pola sata poslije ponoći, a pobjednik će se znati otprilike tri sata kasnije. Tko će to biti teško je reći iz više razloga, a najbitniji je taj da su obje ekipe tijekom sezone ostvarile jednak omjer pobjeda i poraza (14-3) te pokazale visoku kvalitetu igre.

Foto: Maximilian Haupt/DPA

Procijenjuje se kako će spektakl u Arizoni gledati u prijenosu uživo i više od 100 milijuna ljudi, a dobar tih milijuna više će pažnje posvetiti već tradicionalnom halftime showu, odnosno šou programu u poluvremenu utakmice.

Ove godine nastupa svjetska zvijezda s Barbabosa, Rihanna, kojoj će ovo biti prvi nastup uživo nakon dugih pet godina, stoga ne čudi što će sve oči svijeta večeras biti usmjerene u pozornicu na Glendaleu.

Program počinje u 18.30 po lokalnom vremenu, odnosno u 0.30 po hrvatskom vremenu, a tko će osvojiti SuperBowl trebalo bi se znati poslije 3.30 sati po našem vremenu kada će završiti utakmica čiji prijenos je televizijski prijenos za gledatelje iz Hrvatske na SportKlubu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije