Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najgledaniji prijenos

Slavnoj pjevačici sljedeće godine pripast će čast o kojoj sanjaju brojni glazbenici

FILE PHOTO: Fashion Awards 2019 in London
Foto: LISI NIESNER/REUTERS
1/5
26.09.2022.
u 09:16

Nastupom u poluvremenu Super Bowla Rihanna će naslijediti legende rapa Dr. Drea, Snoop Dogga, Kendricka Lamara, Mary J. Blige i Eminema koji su u veljači tijekom poluvremena izvele niz hitova u besprijekorno koreografiranom nastupu.

Superzvijezda Rihanna bit će glavna zabavljačica na spektakularnom koncertu koji se održava u  poluvremenu Super Bowla sljedeće godine u veljači, objavio je u nedjelju Apple Music, glavni sponzor ovog velikog događaja. 

"Krenulo je!", tweetao je Apple Music, dodajući, "Rihanna će biti na pozornici 12. veljače 2023. u Glendaleu u Arizoni na NFL finalu, najgledanijem televizijskom događaju u Sjedinjenim Državama".

Na istom je računu kao ilustracija objavljena fotografija ruke američke pjevačice, čiji su hitovi "Umbrella" i "Diamonds", kako drži loptu za američki nogomet.

Pjevačica s Barbadosa već je nekoliko godina glazbu ostavila po strani, barem javno, kako bi se posebno posvetila svojoj kozmetičkoj marki "Fenty". Rihanna, koja se također uspješno okušala u modnim vodama, postala je milijarderka, iskoristivši slavu stečenu glazbom za lansiranje brendova donjeg rublja, šminke i mode. U svibnju je rodila svoje prvo dijete čiji je otac reper  A$AP Rocky. Zadnji album izdala je 2016. godine i misterij je kada će objaviti sljedeći. 

Nastupom u poluvremenu Super Bowla naslijedit će legende rapa Dr. Drea, Snoop Dogga, Kendricka Lamara, Mary J. Blige i Eminema koji su u veljači tijekom poluvremena izvele niz hitova u besprijekorno koreografiranom nastupu.

Posljednje finale prvenstva u američkom nogometu, koje su dobili LA Ramsi protiv Cincinnati Bengalsa, privuklo je u prosjeku oko 112,3 milijuna gledatelja (televizijskih i preko streaminga). Apple Music je u rujnu objavio da postaje glavni sponzor koncerta, istisnuvši Pepsi – i za to platio 50 milijuna dolara, prema pisanju medija.

Prošle godine domaćin koncerta u poluvremenu bio je kanadski umjetnik The Weeknd koji je naslijedio Jennifer Lopez i Shakiru 2020. godine. Najveće zvijezde nastupale su tijekom Super Bowla, poput Michaela Jacksona, U2 ili Madonne. Događaj je imao i svoj skandal kada su se 2004. godine na ekranu pojavile gole grudi Janet Jackson nakon prežestoke geste njezinog partnera na pozornici Justina Timberlakea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije