Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uključite se u akciju

Vaterpolisti prodajom svojih uspomena pomažu borbu protiv koronavirusa

Perica Bukić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
07.05.2020.
u 13:35

Perica Bukić ponudio je kapicu, Dubravko Šimenc majicu, a Danijel Premuš talijanske hlače

Još se možete uključiti u dobrotvornu aukciju koju naši istaknuti bivši i sadašnji vaterpolisti organiziraju u suradnji s vaterpolskim portalom dance.hr.

Oni žele skupiti barem 20.000 kuna za svoj prilog državnoj akciji "Hrvatska protiv koronavirusa" i za ostvarenje tog cilja spremni su se odreći nekih dragih uspomena iz svoje karijere, memorabilija, kako se to kaže muzejskim rječnikom.

>> Legendarni igrač Manchester Uniteda Ryan Giggs o akciji “Vratimo palčiće u Petrovu”

Perica Bukić ponudio je tako hrvatsku reprezentativnu kapicu s brojem 10 te zastavicu HVS-a, Dubravko Šimenc svoju "srebrnu" majicu s OI u Atlanti 1996., Vjekoslav Kobešćak Jugovu trenirku iz sezone 2017./18., Marko Jelača poklanja svoju gruzijsku kapicu, Elvis Fatović majicu australske reprezentacije i svoju Jugovu kapicu s Final Foura Lige prvaka 2006. godine, Danijel Premuš ponudio je kratke hlače talijanske reprezentacije za koju je nastupio na OI u Londonu 2012., a Marko Bijač, Xavi Garcia i Ivan Krapić svoje kapice u kojima su na SP-u u Budimpešti 2017. osvojili zlato.

Početna cijena svakog od tih "artikala" je 500 kuna, a svaka nova ponuda mora barem za 100 kuna biti viša od prethodne.

Zasad je zabilježen interes od 6500 kuna, a vaterpolskim zaljubljenicima i ljudima dobra srca pruža se prilika da taj iznos višestruko uvećaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije