Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raznježio ga mali Ante

Akcija za Palčiće oduševila i Giggsa, poslao je predivnu poruku Hrvatima

Ryan Giggs
Foto: Privatna arhiva
1/2
01.05.2020.
u 19:57

Navijači su odmah počeli donirati, ali s porukom da lopta ostane Anti. Tako je na kraju i bilo, a palčićima je samo zbog Antine lopte uplaćeno nevjerojatnih 187 tisuća kuna!

Humanitarna akcija “Vratimo palčiće u Petrovu” ovih je dana ujedinila Dinamove, ali i sve hrvatske navijače. Ljudi na dražbu stavljaju svoje najdraže dresove s potpisima poznatih sportaša, odriču se najvećih uspomena, a sve kako bi pomogli skupiti četiri milijuna kuna i opremiti odjel za palčića u Petrovoj bolnici.

Već je skupljeno 2,5 milijuna kuna, a vjerojatno najemotivnija aukcija bila je kada je dječak s Downovim sindromom Ante Perković uz pomoć svog tate odlučio na aukciju staviti loptu s potpisom koju mu je za posjeta Zagrebu 2016. darivao legendarni nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs.

Navijači su odmah počeli donirati, ali s porukom da lopta ostane Anti. Tako je na kraju i bilo, a palčićima je samo zbog Antine lopte uplaćeno nevjerojatnih 187 tisuća kuna!

Ta predivna priča došla je i do Ryana Giggsa, koji se iz svog doma u Manchesteru obratio Anti i svima koji sudjeluju u ovoj predivnoj akciji koju su zajednički pokrenuli Udruga Dinamo to smo mi i Klub roditelja nedonoščadi Palčići.

– Pozdrav svima u Zagrebu i Hrvatskoj, a posebni pozdrav mom malom prijatelju Anti. Čestitam ti što si loptu stavio na aukciju za ovu lijepu humanitarnu aukciju, a veliko hvala i svima koji su uplatili novac a pritom loptu ostavili tebi. Imate veliko srce - poručio je iz putem video poruke Ryan Giggs.

Veliko srce u akciji prikupljanja novca za palčiće ponovno je pokazao i Mario Mandžukić. Saznali smo da je uplatio velik novac, ali želio je da to ostane tajna.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar LauraGN84
LauraGN84
23:07 02.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­T­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

RO
Robyjoe
20:48 01.05.2020.

svaka čast svima koji su se pridružili ovoj korisnoj akciji

JB
Jednonogi.Brabonjak
20:20 01.05.2020.

Lijepo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije