Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI NA OPUS ARENI (0:0)

Malenica sjajnim obrana spašavao Osijek. Slavonski klub bez pobijede već petu utakmicu zaredom

Osijek: Utakmica NK Osijek i HNK Rijeka u 17. kolu Prve HNL
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
02.12.2023.
u 16:53

Nogometaši Osijeka i Rijeke igraju na Opus Areni derbi 17. kola SuperSport HNL-a

Nogometaši Osijeka i Rijeke u susretu su 17. kola HNL-a na Opus Areni igrali 0-0. Bila je to dinamična utakmica usprkos jakoj kiši, a bliži pobjedi su bili gosti.

No, u 21. minuti Fruk je nakon odličnog prolaska kroz domaću obranu pucao tik pored vratnice sa 10-ak metara iskosa, dok je u 73. minuti Malenica odličnom obranom zaustavio šut Pašalića.

VEZANI ČLANCI:

Druga Rijeka sada ima 32 boda, četiri manje od vodećeg Hajduka koji od 17.30 sati igra na Poljudu protiv Gorice, dok je Osijek peti sa 23 boda, tri manje od četvrte Gorice.

VIDEO Trener Riječana Željko Sopić komentirao nadolazeći susret s Hajdukom: 'Utakmica kao i svaka druga. Iskreno, ne osjećamo pritisak'

Ključne riječi

Komentara 4

FR
freeshooter
17:15 02.12.2023.

...danas je baš bila prilika vidjeti što znači stadion... u pogledu natkrivenih tribina i vrhunskog travnjaka, jedini normalni uvjeti... bravo za Osijek... pored svih odličnih, nemogu se ne osvrnut na ovog očajno lošeg tv komentatora, ubija svaku volju za gledanjem i slušanjem...

Avatar rubinet
rubinet
18:27 02.12.2023.

Odgledah utakmicu i zaključih: HNK Rijeka bolja od NK Osijeka.

Avatar rubinet
rubinet
18:25 02.12.2023.

Slavonski klub bez pobijede ? Pobijede?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije