Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNA ELITA

Ždrijeb osmine finala Lige prvaka! Messi i Ronaldo jedan protiv drugog

BARCELONA-REAL MADRID 17-18
Francesc Adelantado
13.12.2021.
u 12:24

Utakmice su na rasporedu 15. i 16. veljače, odnosno 22. i 23. veljače, a uzvrati tri tjedna kasnije.

Plasman u osminu finala Lige prvaka nisu izborili moćni klubovi kao Barcelona, Milan, Leipzig, Porto, Borussia (D), Atalanta... i samo su tužno promatrali ždrijeb u Nyonu od 12 sati, gdje su drugi velikani doznali protiv koga se bore za četvrtfinale.

U "bubnju" su kao nositelji pobjednici skupina Ajax, Bayern, Juventus, Liverpool, Lille, Manchester City, Manchester United i Real Madrid. A osminu finala igrat će i Atletico, Benfica, Chelsea, Inter, Paris Saint-Germain, Salzburg, Sporting i Villarreal.

Foto: Uefa

Utakmice su na rasporedu 15. i 16. veljače, odnosno 22. i 23. veljače, a uzvrati tri tjedna kasnije. Domaćin u prvoj utakmici je nositelj. Također, sve utakmice počinju u 21 sat.

Kao i proteklih godina, momčadi iz istih država ne mogu igrati jedna protiv druge, kao ni momčadi koje su bile zajedno u skupini.

Inače, treba spomenuti i da je UEFA ovom prigodom predstavila Adidasovu loptu kojom će se igrati utakmice faze na ispadanje.

 

 

 

Najbolji strijelac dosadašnjeg dijela natjecanja je Ajaxov Sebastien Haller (10), a prati ga Robert Lewandowski (9).

Također, zbog pandemije koronavirusa, ždrijeb se održao iza zatvorenih vrata.

PAROVI:

Benfica - Real (M)

Manchester City - Villarreal

Atlético - Bayern

Salzburg - Liverpool

Inter - Ajax

Sporting - Juventus

Chelsea - Lille

PSG - Man. United

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
12:03 13.12.2021.

Salzburg ili Sporting kao protivnici Reala kao sigurna opcija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije