Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide na Argentinu

Jandroković u Dohi najavio: Nakon SP-a gradit će se stadion! Grlić Radman: Bit ćemo prvaci

KATAR 2022 - Jandroković i Grlić-Radman posjetili reprezentativce na dan utakmice s Argentinom
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
13.12.2022.
u 10:36

- Stadion moramo graditi nakon ovog prvenstva jer u Hrvatskoj imamo nevjerojatan talent i potencijal te vjerujem kako će biti postignut konsenzus oko toga - najavio je Jandroković.

Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora, stigao je u Katar te će pratiti nastup Hrvatske protiv Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva. Kazao je kako se sastao s Marijanom Kustićem, predsjednikom HNS-a te izbornikom Zlatkom Dalićem.

- Razgovarali smo o utakmici, važnoj i velikoj. Svi su optimisti i svjesni vlastite snage. Uvjereni su da ovog puta mogu otići do kraja - kazao je Jandroković te dodao:

- Mentalna snaga koju su pokazali protiv Brazila je najvažnija. To ih krasi kao nikad do sada, a pokazali su i nevjerojatno srce i spremnost za borbu. To je nešto što mi govore svi s kojima se srećem. Po tome smo fenomen.

 

Osvrnuo se i na temu nacionalnog stadiona.

- Stadion i kompletnu infrastrukturu moramo graditi nakon ovog prvenstva jer u Hrvatskoj imamo nevjerojatan talent i potencijal te vjerujem kako će biti postignut konsenzus oko toga - najavio je Jandroković.

Mogu li zastupnici naučiti nešto od reprezentacije?

- Mogu naučiti od svega što je dobro, a reprezentacija svima može biti uzor. Jer kao mala nacija postigli smo nevjerojatan uspjeh.

 

I ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman stigao je u Katar na poziv kolege Mohammeda bin Abdulrahmana bin Jassima Al-Thanija te mu je čestitao na uspješno organiziranom Svjetskom prvenstvu u nogometu. Najavio je za veljaču sljedeće godine održavanje gospodarskog foruma koji će okupiti hrvatske i katarske poduzetnike kako bi imali priliku izravno razmijeniti poslovne ideje i realizirati nove projekte.

- Neka pati koga smeta, Hrvatska će biti prvak svijeta. Siguran sam u to, osjećaj me nikad ne vara - naglasio je Grlić Radman.

Komentara 45

MI
Miko33
10:22 13.12.2022.

Ovo obećanje je u rangu obećanja kako će obnoviti sve kuće stradale u potresu u Zagrebu i Baniji.

LO
Lojzek1967
11:30 13.12.2022.

Ako ova dvojica ne donesu nesreću onda nam nemože nitko ništa...

Avatar istovari
istovari
11:57 13.12.2022.

Dva najzgodnija u famigliji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije