Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'mi hrvati': Večernji u Kataru

VIDEO Ludnica u Dohi, tisuće Hrvata stiglo u Katar, pogledajte kako opet dominiraju

KATAR 2022 - Hrvatski navijači u sve većem broju okupljaju se na Souq Waqifu uoči sutrašnje utakmice protiv Kanade
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
26.11.2022.
u 19:13

Hrvatski navijači od prvog dana dominiraju Katarom. Iako nisu najbrojniji, dobili su pažnju svih svjetskih medija i prije prvenstva noseći "kockaste" haljine, a ostvarili su odlične rezultate i na turniru navijača.

Manje od 24 sata ostalo je do utakmice Hrvatske i Kanade u drugoj krugu skupine SP-a u Kataru. Izabranici Zlatka Dalića odradili su posljednji trening i sutra moraju po pobjedu protiv opasne i jake Kanade ukoliko žele mirno u nastavak natjecanja.

Dan prije ključne utakmice hrvatski navijači okupirali su centar Dohe. Procjenjuje se da je oko 2000 ljudi u hrvatskim dresovima stiglo u Katar sa svih strana svijeta. Reprezentacija Hrvatske ni ovaj put neće biti bez podrške svojih navijača, a zna se kako da tribine igračima i Daliću daju poseban impuls, sjetimo se samo Kopenhagena, Rusije...

>> VIDEO: Iz Katara izvještava, Tomislav Dasović: Ludnica u Dohi, hrvatski navijači pokazali koliko su glasni


Hrvatski navijači od prvog dana dominiraju Katarom. Iako nisu najbrojniji, dobili su pažnju svih svjetskih medija i prije prvenstva noseći kockaste haljine, a ostvarili su odlične rezultate i na nogometnom turniru navijača.

Večeras se navijači okupljaju u centru Dohe.

- Okupljanje svih  navijača u Katru tradicionalno se odrzava večer prije utakmice. Večeras je mjesto Souq Waqif Doha pored Zlatnog palca (na fotografiji), a vrijeme od 20 h pa do jutra...Zvučnici i hrvatske navijačke pjesme su spremni za feštu...- poručili su iz udruge Mi Hrvati na Facebooku.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> Pogledajte specijalnu SP emisiju: Matjaž Kek u studiju Večernji tv-a: Komentira Dalićevu Hrvatsku, otkriva kojeg igrača Hrvatske obožava i što je odgovorio Jakobušiću i Miškoviću na pozive da se vrati u HNL 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije