Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATMOSFERA

Bjeličina momčad cijeli dvoboj imala veliku podršku navijača

navijači
Foto: Ivan Pavić
1/4
06.11.2019.
u 20:29

Pratite uživo atmosferu s Maksimira na utakmici Dinama i Šahtara

Dinamo je u Maksimiru propustio pobijediti Šahtar. Utakmica 4. kola Lige prvaka završila je 3:3, a navijači su cijeli dvoboj bodrili Bjeličinu momčad. Evo kakvo je bilo ozračje:

22:06 - Na Maksimiru je 28.316 gledatelja tako da večeras ipak neće pasti rekord otkako su uvedeni brojači.

21:20 - Stadion je ispunjen praktički do posljednjeg mjesta, a od prve sekunde ne prestaju s podrškom igračima Nenada Bjelice. U devetoj minuti igračima su poručili 'hoćemo pobjedu', a koliko im znači ovaj susret dovoljno je pogledati transparente - Gospić, Perušić, Slatina, Rama, Odžak...Nažalost, vodstvo Ukrajinaca malo je smirilo navijanje na tribinama.

20:55 - Evo atmosfere uoči početka utakmice.

20:51 - Gledatelje je uoči utakmice na noge podigla poznata klapa "Samoana" s Novog Zelanda koja je otpjevala hit Novih fosila "Za dobra stara vremena".

20:46 - Boysi su izvjesili veliki transparent na kojem prafraziraju hit grupe Haustor "Šal od svile":

"Kada s moga vrata vijori šal, ja sam slobodan".

20:30 - Ispod zapadne tribine došlo je do velikih gužvi na ulazu. Navijači nisu glasno negodovali, ali iznenađenje brojem ljudi nije izostalo. Ipak, pojedini vlasnici godišnjih ulaznica bili su nezadovoljni što ovaj put nisu mogli proći kroz ulaz namijenjen za njih, ali na kraju su u duhu dobre atmosfere ipak bez previše prigovora prihvatili molbu zaštitara da odu na ulaz gdje je već spomenuta gužva.

20:20 - Navijači se okupljaju ispred ulaza na tribine. Srećom, zasad nema kiše.

Ključne riječi

Komentara 1

GR
gragakarlovac
21:41 06.11.2019.

Dobri su ovi iz Samoe koji su pjevali na Hrvatskom prije utakmice! Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije