Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI NIZOZEMSKE

Kramarić: Motivirani smo iako je kraj sezone, ako budemo na našoj razini očekujte velike stvari

KATAR 2022 - Joško Gvardiol i Andrej Kramarić održali konferenciju za medije
Goran Stanzl/PIXSELL
10.06.2023.
u 17:32

- Osjećam se super. Sve je na visokoj razini što je možda začuđujuće jer je kraj sezone. No, to je samo pokazatelj koliko je zdrava atmosfera u momčadi - rekao je Kramarić.

Hrvatska nogometna reprezentacija u Rijeci se svakodnevno priprema za polufinale Lige nacija i utakmicu s Nizozemskom. Danas su pred novinare izašli Andrej Kramarić i Borna Sosa i iznijeti svoja očekivanja.

- Osjećam se super. Sve je na visokoj razini što je možda začuđujuće jer je kraj sezone. No, to je samo pokazatelj koliko je zdrava atmosfera u momčadi - rekao je Kramarić.

Osvrnuli su se na Nizozemsku.

- Utakmicu će odlučiti detalj u našem ili njihovom šesnaestercu. Svaki detalj je bitan. Svjesni smo svoje snage koju smo potvrdili. Ako budemo na razini na kojoj smo znali biti, od nas se mogu očekivati velike stvari - rekao je Kramarić, dok je Sosa dodao:

- Naviknuli smo na utakmice u kojima odlučuju detalji, na SP-u je svaka utakmica bila takva. Vjerojatno će i ova biti slična. Bitno je u krucijalnim trenucima ostati miran i iskoristiti svoje šanse.

Kramarić je rekao da nije razmišljao o tome koga bi željeli u eventualnom finalu, dok bi Sosa želio Italiju.

Najavili su i finale Lige prvaka.

- Teško će danas biti Brozoviću, Manchester City je jak. No, to je jedna utakmica i sve je moguće. Ono što je City igrao u posljednjim utakmicama je vrhunac nogometa - rekao je Kramarić.

Komentara 2

ES
esade1323
17:57 10.06.2023.

Lijepo je to čuti no... Ništa drugo nismo niti očekivali !! Svako dobro i GOOD LUCK!! Homogenost je od kapitalnog značaja a tome SELEKTOR pridaje punu pažnju !!

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
17:29 10.06.2023.

UŽIVO Andrej Kramarić i Borna Sosa najavljuju polufinale i veselje svoje siromašne, zapuštene i rasprodane balkanske nacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije