Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDESNI MILAN

Uvjerljivo drže vrh na tablici lige, ali su došli trenirati i tijekom slobodnog dana

Ante Rebić
Reuters/PIXSELL
30.11.2020.
u 19:45

Samo igrači koji su ozlijeđeni nisu došli na trening

U nedjelju su svladali Fiorentinu 2:0 i uvjerljivo ostali na vrhu talijanske Serie A (pet bodova prednosti), a po igrama se čini da je ove sezone Milanu samo nebo granica.

Iako su talijani već krenuli pisati da su rossoneri favoriti za naslov prvaka u Italiji, oni se ne žele zavarati takvim očekivanjima te ističu da je cilj ulazak u Ligu prvaka, nešto što Milan dugo čeka.

Međutim, od dolaska Zlatana Ibrahimovića početkom godine čini se da je i to moguće. U klubu u kojem igra i naš Ante Rebić vladaju potpuni red, rad i disciplina, a najbolje objašnjava činjenica da su danas došli u svoj trening kamp, kultni Milanello, trenirati na slobodan dan.

Samo igrači koji su ozlijeđeni nisu došli na trening. U četvrtak igraju protiv Celtica u petom kolu Europske lige te bi u slučaju pobjede vrlo vjerojatno osigurali plasman u šesnaestinu finala.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
rene
11:55 01.12.2020.

ne znam ako će osvojiti Scudetto ali da su puno bolji nego zadnjih godina - jesu ....volio bih da osvoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije