Naslovnica Sport Ostali sportovi

'Ulaznice su se i prije preprodavale, ali se sada za to doznalo. Ovo je sramota!'

Razgovarajući s još nekoliko kolega i kolegica s Prisavlja nameće se isti zaključak. Svi ovu epizodu smatraju velikom sramotom za HRT
06. rujna 2018. u 13:52 68 komentara 18628 prikaza
Drago Ćosić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Uz HRT se stalno vežu razne afere i skandali, no ovo prelazi sve granice jer je riječ o nečemu što izlazi iz onih samo domaćih okvira. I sve mi se čini da se za ovaj skandal ne bi ni doznalo da cijelu istragu nisu pokrenuli FIFA i EBU. I sad imamo sramotu. No, uvjeren sam da su se iste stvari s preprodajom ulaznica događale i prije samo što to sve do sada nije bilo otkriveno, kazao nam je danas jedan kolega s HRT-a komentirajući šokantne informacije, koje je objavio Jutarnji list, da se dvoje HRT-ovih zaposlenika – ugledni sportski komentator Drago Ćosić i koordinator za međunarodne poslove Saša Dedić – sumnjiče za pokušaj preprodaje ulaznica za finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. 

Mateo Beusan Beusan u šoku 'Tražio sam od Ćosića karte za finale, rekao je da nema šanse'

A da se tako nešto događa otkrila je najprije FIFA (Fédération Internationale de Football Association), a potom i EBU (European Broadcasting Union). 

– Kako sam čuo, u tijeku je pravni postupak i dvojica kolega moraju dati iskaz o svemu. Oni su očito u ovom trenutku pod suspenzijom. Što se tih ulaznica tiče, pravilo je da su ulaznice koje se dobiju za takve velike događaje namijenjene čelnicima kuće, ravnateljima i glavnim urednicima, a izgleda da ovaj put te ulaznice do njih nisu stigle već su završile na crnom tržištu – ponešto o informacijama koje danas kolaju HRT-om rekao nam je i drugi kolega. 

Drago Ćosić   SKANDAL NA POMOLU Drago Ćosić pod istragom jer je na crno prodavao karte za finale SP-a?

Razgovarajući s još nekoliko kolega i kolegica s Prisavlja, nameće se isti zaključak. Svi ovu epizodu smatraju velikom sramotom za HRT i svi smatraju, pokažu li se istinitima navodi o pokušaju preprodaji ulaznica, da Ćosiću i Dediću slijede otkazi. 

– Zanimljivo, otkad je završilo Svjetsko nogometno prvenstvo Ćosić kao da je nestao. Očito se cijela ova priča zakuhala i počela razmotavati već tada – dometnuo je kolega. 

>> Pogledajte i kako je slušateljica na Radio Sljemenu objasnila kako je dobila mirovinu

[video: 26535 / ]
 

VIP izdvaja za Vas

  • bambi:

    HRT je državna institucija, i zbog toga je to jako veliki problem, odgovorni i krivci trebaju biti kažnjeni za primjer ostalima! Zašto, zato jer nije trošio privatni novac već novac poreznih obveznika!

  • sprco:

    Znao da hrt gubi prava na prijenose reprezentacije pa htio da uzme jos koju paru prije nego sto ga otpuste jer na hrt se vise nema sta komentiratii jer su izgubili prava na sve iole zanimljivo.

  • tomislav10:

    Ovdje se nameće par pitanja: 1. Zašto je Ćosić tražio VIP karte za finale svjetskog prvenstva, a ne HRT? 2: Ako je karte tražio Ćosić i ako ih je dobio (navodno 4 komada) je li o tome obavijestio rukovodstvo HRT-a? ... prikaži još! 3. Da li je osobno, ako da kome, te 4 karte dao (ustupio) Ćosić?