Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idol

Uhitio Ronaldinha, a onda učinio nešto neočekivano i postao hit na internetu

Ronaldinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
05.03.2020.
u 20:56

Iako je proživio mnogo neugodnosti Ronaldinho se sa smiješkom na licu fotografirao sa šefom policijske postaje

Paragvajska policija privela je Ronaldinha i njegovog brata jer su u zemlju ušli s krivotvorenim dokumentima. No brazilska nogometna legenda dočekan je kao velika zvijezda, gdje god se pojavio fanovi su tražili zajedničku fotografiju.

Iako je proživio mnogo neugodnosti Ronaldinho se sa smiješkom na licu fotografirao sa šefom policijske postaje.

Njihova zajednička fotografija odmah je postala hit na društvenim mrežama.

- On je zvijezda, za mene najbolji nogometaš na svijetu i to mu nitko ne može oduzeti. Da, bio sam tamo, i to ne moram posebno objašnjavati. To je bila obična fotografija -  rekao je Miguel Lopes, šef policijske postaje, koji je malo pokušao opravdati svoj postupak:

- I ja sam nogometni navijač. Krenula je neka šala i zamolio sam ga za fotografiju. Nekima je to ispravno, a neki smatraju da sam pogriješio. Ronaldinho nije zločinac, on će zauvijek biti moj nogometni idol.

>> Pogledajte video: BBB dobili bitku, na Valenentinovo vraćeno ime Dinamo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije