Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ODLUKA

UEFA odgovorila na zaoštrenu političku situaciju: Nećemo mijenjati lokaciju finala LP-a!

Foto: REUTERS
1/4
22.02.2022.
u 13:11

Akcija ruskog predsjednika Vladimira Putina, koji je potpisao dekret kojim se priznaje neovisnost proruskih samoproglašenih republika Luganska i Donjecka na istoku Ukrajine, već je izazvala prve reakcije na području sporta

UEFA zasad ne razmišlja o promjeni mjesta održavanja ovogodišnjeg finala Lige prvaka, čiji je domaćin ruski Sankt Peterburg, zbog zaoštrene političke situacije i situacije na istoku Ukrajine.

Akcija ruskog predsjednika Vladimira Putina, koji je potpisao dekret kojim se priznaje neovisnost proruskih samoproglašenih republika Luganska i Donjecka na istoku Ukrajine, već je izazvala prve reakcije na području sporta.

Već je bilo poziva da bi UEFA trebala Rusiji oduzeti status domaćina finalne utakmice Lige prvaka zbog događanja u Ukrajini. Domaćin prestižne utakmice bit će St. Peterburg, gdje se finale igra 28. svibnja.

UEFA je danas još jednom naglasila da ne planira nikakve promjene u provedbi natjecanja, ali pozorno prati razvoj događaja.

Ključne riječi

Komentara 6

RE
RedTree
13:44 22.02.2022.

Ne samo promijeniti mjesto finala, već izbaciti sve ruske reprezentacije i momčadi iz međunarodnih natjecanja ako se ne promijeni situacija ubrzo. Isto tako tajkune koji po Europi drže razne klubove, a bliski su vrhuški.

DU
Deleted user
19:55 22.02.2022.

Ocete i to kako cete minjat !

DM
drazen.muhvic
16:02 22.02.2022.

Nema to veze sa Gazpromom i ruskim parama, nema...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije