Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR T. KRASNECA

Što to Putin govori o Ukrajini? Ono što je Šešelj govorio o Hrvatima

22.02.2022.
u 12:15

Putin je sinoć u bizarnom obraćanju na TV-u najavio rat. Tri su najmračnija trenutka njegova monologa. Zvučao je kao Šešelj, samo s nuklearnim naoružanjem. Može li itko mirne duše i dalje tvrditi da su Amerikanci i NATO isprovocirali ovu krizu?

Ključne riječi

Komentara 60

PD
plavi-devet
14:07 22.02.2022.

Nacelno, nije isto otcjepljenje ovdje ili ondje. Ukrajina i Hrvatska imaju pravo na cjelovitost teritorija jer nisu nikoga napale, nisu tiranske drzave. Kina nema pravo na Tajvan. Naprosto zato jer tirani ne smije gaziti demokratski otok. Sorry, nismo isti i ne mozemo imati jednaka prava.

Avatar Danco2
Danco2
13:13 22.02.2022.

Opanak, jel Vučić spremio vojsku kad se kreče u oslobođenje Kosova, drugog oka u glavi, pola BiH, i naravno "srpskog Dubrovnika?

DU
Deleted user
14:02 22.02.2022.

Pošto lik ne štedi gumicu, ni ja ne štedim tipkovnicu. Po treći puta pišem isti komentar, " Mi ovakve poput šešelja nagrađujemo poticajima iz državnog proračuna. I ponovo pitam, što je tu neistinito???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?