Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK Splićani i dalje tuku po Draženku Kovačiću

U Maksimiru će suditi stranac!

03.10.2006.
u 18:24

Nastavlja se kuknjava s Hajdukove strane zbog suđenja suca Draženka Kovačića u derbiju s Dinamom. Direktor bijelih Fredi Fiorentini najavio je Hajdukove korake.
- Srećom, do sljedećeg derbija ima dovoljno vremena. Nakon Kovačićeva suđenja postalo je jasno da je došlo vrijeme da derbi sudi stranac. Nadam se da će utakmicu u Maksimiru suditi inozemni sudac - kazao je Fiorentini.

U Poljudu su nezadovoljni kako je s Dinamove strane oslikan derbi.  
- Podignuta je takva hajka na Hajduk. Govori se o lošoj organizaciji utakmice, a sve je bilo u redu. Nismo igrali pogibljeno i brutalno, kako nam to neki žele imputirati. Možda nismo gledali istu utakmicu - kaže Fiorentini.

Hajdukov direktor zatražio je od Hrvatske televizije da prikaže sve sporne trenutke derbija.
- Plašim se da će Oko sokolovo umrijeti dok se ti sporni trenuci prikažu. Zato sam zvao gospodina Velu i tražio od  HTV-a da prikaže sporne trenutke utakmice - rekao je Fiorentini.
Za Hajduk su, tvrdi Fiorentini, četiri sporna trenutka.

- Prvi sporni trenutak dogodio se kada je Ćorluka udario Carevića, drugi kada je Carlos udario Musu, treći sporni trenutak je duel Lončarića i Muse, kada je Dinamov vratar u svom kaznenom prostoru odgurnuo našeg igrača, a četvrti sporni detalj je završetak utakmice 35 sekundi prije isteka pet minuta nadoknade, kada mi smo trebali izvesti udarac iz kuta - kazao je Fiorentini.

Fiorentini je procijenio još neke Kovačićeve odluke, odnosno dao mu je pravo pri nekim procjenama.

- Carević je zaslužio isključenje, sva tri jedanaesterca dosuđena su opravdano, a bilo je puno prekršaja za žute kartone koji nisu sankcionirani. Startovi Agića, Ćorluke, Vučka, Munhoza, Damjanovića..., bilo ih je mnogo s obje strane - zaključio je Fiorentini.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije