Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO I VERONU

Tudor otvorio dušu: Nisu bili fer u Juveu, više nikad nikome neću biti pomoćnik

Torino v Juventus - Serie A - Stadio Grande Torino
Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL
01.06.2021.
u 09:43

"Bilo je teško, na kraju smo uspjeli plasirati se u Ligu prvaka, osvojili smo kup. Ipak, poslali su nas ća. Rekao sam sebi, više nikad neću biti pomoćnik nikome, pa da me zove ne znam tko", rekao je Tudor

Hrvatski strateg Igor Tudor konačno je otvorio dušu nakon što je dobio otkaz na mjestu pomoćnog trenera u Juventusu, gdje je bio pomoćnik talijanskoj nogometnoj legendi Andrei Pirlu.

"Najprije, Pirlo je mene zvao. Nedved je bio pokraj njega kad mi je telefonirao. Dakle, on me iznenadio, nazvao me, ponudio mi je mjesto pomoćnika. Prihvatio sam, jer to je Juve", počeo je Tudor priču u razgovoru za Jutarnji list.

"Ovako je bilo, oni su u Juventusu sastavili popis od pet imena, sportski direktor Paratici dao je Pirlu da on odluči. I on je odabrao mene. No, kako je on prijatelj s Baronijem, uzeo je i njega. I još jednog, analitičara. Međutim, stavio nas je u isti rang. To nije bilo u redu, jer ja sam ipak trener", rekao je Tudor te nastavio o svojim daljnjim željama i završetku u Juveu:

"Bilo je teško, na kraju smo uspjeli plasirati se u Ligu prvaka, osvojili smo kup. Ipak, poslali su nas ća. Rekao sam sebi, više nikad neću biti pomoćnik nikome, pa da me zove ne znam tko", rekao je Tudor.

Trenutačno se priča o tome da bi Tudor trebao naslijediti Ivana Jurića na klupi Verone, na što je on odgovorio: "To bi bilo lijepo."

Komentara 4

DA
Dagger
16:29 01.06.2021.

Eto ti si bija fer kad si nas 2 puta ostavija na cjedilu radi osobnog interesa i to nakon svih priča o poštenju, integritetu, kontinuitetu i ostalin sranjima koja si drobija. Ko te jebe sad, baš mi je drago da si izija govno, ništa bolje nisi ni zaslužija. Znaš kako kažu, ono si sta jedeš... samo je u tebe obrnuto, tek si sad izija ono šta si več godinama.

RO
roland
15:33 01.06.2021.

Kad Jens Gustafsson kiksa, tj.kad Biuk ne bude zabijao golove i kad se Ljubičić ne bude razvijao kako treba, Tudora čeka klupa Hajduka. Vojnik kluba.

HR
hrvat123
13:32 01.06.2021.

vrati se u Hajduk oni te stvarno trebaju jer ocito ti si jedini koji bi mogao i iducu sezonu osvojit 4/5 mjesto sa Livajom i Kalinicem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije