Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA SITUACIJA

Trostruki svjetski prvak htio unajmiti bijesnu jurilicu pa dobio odbijenicu uz nevjerojatno objašnjenje

Max Verstappen
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
31.12.2023.
u 16:00

"Naši zaposlenici u Portugalu pridržavali su se pravila koja pišu u osiguranju. Kako bi izašli u susret našem klijentu, g. Verstappenu samo dali jedan drugi vrhunski model. Međutim, ovo je slučaj u kojem smo mogli odstupiti od pravila. Ujedno se ispričavamo gospodinu Verstappenu koji u svakom trenutku kod nas može unajmiti koji god automobil poželi."

Max Verstappen (26) je stigao na odmor u Portugal sa svojom obitelji i prijateljima. S tri privatna aviona sletjeli su u Algarve, gdje su ih trebali dočekati automobili rezervirani putem agencije Sixt. Trostruki svjetski prvak Formule 1 je, prema izvještajima engleskih medija, unajmio trkaću stazu Algarve International Circuit na nekoliko dana za aktivan odmor s obitelji i prijateljima. Rezervirao je dvadesetak automobila koji su ih trebali čekati po dolasku.

Međutim, prilikom preuzimanja rezerviranog Mercedesa AMG GT, Verstappen je doživio iznenađenje. Djelatnica rent-a-car agencije mu je objasnila da ne može unajmiti vozilo jer polica osiguranja za luksuzni Mercedes zahtijeva da vozač ima najmanje 30 godina, a Verstappen ima 26.

Unatoč njegovom statusu kao trostrukog svjetskog prvaka formule 1, pravila rent-a-car agencije su stroga i nisu odstupila od njih. Ipak, agencija mu je ponudila drugi vrhunski model kako bi mu izašli u susret. Nakon kratke neugodnosti, Verstappen se odlučio za BMW serije 5.

"Naši zaposlenici u Portugalu pridržavali su se pravila koja pišu u osiguranju. Kako bi izašli u susret našem klijentu, g. Verstappenu samo dali jedan drugi vrhunski model. Međutim, ovo je slučaj u kojem smo mogli odstupiti od pravila. Ujedno se ispričavamo gospodinu Verstappenu koji u svakom trenutku kod nas može unajmiti koji god automobil poželi. Naravno, nemamo nikakve sumnje u njegove vozačke vještine i iskustvo sa snažnim automobilima", oglasili su se iz agencije.


 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije