Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE BILD

Procurilo najveće otkriće o Schumacherovom stanju. Vozili su ga u Mercedesu, a imali su jedan cilj

nordphoto GmbH / PIXSELL
28.12.2023.
u 16:14

Otkriveno je i da je za njega angažirano 15 liječnika, masera i asistenata kako bi mu pružili najbolju njegu 24 sata dnevno. Podsjetimo, sedmerostruki svjetski prvak je stradao 29. prosinca 2013. godine na skijanju u francuskim Alpama udarivši glavom o stijenu.

Prije deset godina legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher doživio je tešku nesreću na skijanju u Francuskoj, a o njegovom zdravstvenom stanju ne zna se gotovo ništa. Ipak, njemački dnevnik Bild je otkrio najkonkretnije detalje vezane uz njegovu dosadašnju rehabilitaciju.

GALERIJA 'To više nije Michael kakvog pamtimo'

1/5

Naime, njemački list piše da se Schumacher u sklopu njege i rehabilitacije vozio u Mercedesu AMG-u. Svrha ovoga bila je stimulirati mozak poznatim zvukovima, nakon što je Schumacher proveo više od dva desetljeća utrkujući se u Formuli 1 ili drugim kategorijama prije svog debija u Formuli 1 1991. na Velikoj nagradi Belgije.

Otkriveno je i da je za njega angažirano 15 liječnika, masera i asistenata kako bi mu pružili najbolju njegu 24 sata dnevno.
Podsjetimo, sedmerostruki svjetski prvak je stradao 29. prosinca 2013. godine na skijanju u francuskim Alpama udarivši glavom o stijenu.

VEZANI ČLANCI:

Iako je nosio skijašku kacigu, doživio je teške povrede glave i prebačen je u bolnicu u Grenobleu gdje je podvrgnut operacijama i stavljen u induciranu komu.

 

 

Komentara 5

Avatar Aurel
Aurel
10:40 29.12.2023.

čini se da ova enormna ekipa liječnika, masera, vozača i ostalog osoblja angažiranog oko schumija mlati dobru lovu na njegovoj nesreći.

Avatar barba_barba
barba_barba
09:54 29.12.2023.

15 liječnika, masera…….ne zvuči dobro

JE
jedan855
12:16 30.12.2023.

pravda je što pored tolikih liječnika i sve opreme nemogu ništa napraviti.. tu se vidi da je čovjek nejjak taman da čitav svijet hoće da ga spasi.. Nije nad čovjek a niti anđeo da se pridaje toliki prostor i članci.. džaba pare i slavlje neko drugi ce trošiti.. za što godina ni novinari što pišu o njemu neće biti bitni ni predsjednici.. životni vijek je 70 uglavnom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije