Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glas naroda

Treba li Aco Petrović otići s klupe nakon Eurobasketa?

Aco Petrović i Dario Šarić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/13
11.09.2017.
u 08:48

– Izgubili smo od vrhunske reprezentacije koja je zasluženo pobijedila. Zašto smo u utakmicu ušli tako loše, to je glavno pitanje – rekao je Petrović

Hrvatski košarkaši doživjeli su sinoć bolno prizemljenje u Instanbulu. U osmini finala Eurobasketa Rusija ih je deklasirala slaveći 101:78. Iako su naši bili uvjereni da možemo proći, pokazalo se da nemamo nikakve šanse protiv ovako raspoloženih Rusa...

– Izgubili smo od vrhunske reprezentacije koja je zasluženo pobijedila. Zašto smo u utakmicu ušli tako loše, to je glavno pitanje. Psihološki smo pali i poraz je bio neizbježan. Nismo bili pravi, kaskali smo za njima... Više smo problema imali kad su Rusi bili bez Mozgova nego kada je on bio unutra – rezimirao ju utakmicu naš izbornik Aleksandar Petrović.

I kako to već obično biva, ne samo u košarci nego i ostalim sportovima, nakon (preranog) ispadanja s nekog natjecanja, postavlja se pitanje treba li izbornik ostati na klupi.

Aco Petrović i Dario Šarić
1/9

– Nisam o tome razmišljao, dogovor je bio od natjecanja do natjecanja – rekao je Petrović.

A što vi mislite, treba li Aco otići s klupe? Ili on nije kriv za ispadanje.. Svoje mišljenje izrazite u anketi na dnu članka.

Komentara 24

GA
gafe
09:09 11.09.2017.

moramo prestat s time da uvijek kao glavnog krivca gledamo izbornika. Nije Aco kriv ako igraci nisu u stanju pogodit vise od 60 % slobodna bacanja. Nije jedan Zeljko Babic krivac ako jedan iskusan igrac kao Zlatko Horvat nije u stanju u posljednoj sekundi zabiti sedmerac protiv Norveske u polufinalu. Nije Ante Cacic kriv ako igraci kao Mateo Kovacic ili Ivan Perisic dobre prilike nemogu pretvorit u gol ili ako jedan Danijel Subasic jednu loptu odbije direktno pred noge suparnika. Mentalitet je na u svakom pogledu u kur..... bilo to u sportu ili politiki ili u javnom zivotu. Mislimo da smo najjaci i da ce sve od samo doc, e pa nece. U kosarci imamo samo jednog svijetskog igraca a to je Bogdanovic, u rukometu imamo isto samo jednog svijetskog igraca a to je Duvnjak (mozda sad i Cindrica) a u nogometu takoder samo jednog a to je Luka Modric. Nije trener uvijek samo kriv nego nama fali kvaliteta u svakom pogledu.

Avatar Diavolo
Diavolo
09:07 11.09.2017.

Isti mediji koji najavljuju medalju,sada pametujo i daju ankete ....nije ni 24 sata proslo od tekme... Rusi bili bolji i tocka,nemamo kvalitete za medalju I nemojte unistiti Sarica ,a bojim se da hocete

DA
DankoBG
09:04 11.09.2017.

Ljudi, da li ste gledali Ruse u pripremnom i u prvoj fazi. Oni imaju najjaču ekipu, tako su pregazili i nas Srbe... Dajte podršku momcima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije