Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolni poraz

Dario Šarić otkrio što je najveći problem reprezentacije

Dario Šarić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
11.09.2017.
u 00:08

Kao momčad smo izgledali loše. Da se ovo dogodilo bar u skupini... - rekao je Šarić

Hrvatski košarkaši izgubili su od Rusije (101:78) te idu kući. Bojan Bogdanović bio je najbolji igrač naše reprezentacije s 28 koševa, ali bio je usamljen.

Nije imao pomoć suigrača. Dario Šarić ubacio je samo 13 koševa uz slabi postotak šuta, za dva poena je gađao 3 od 14, te nije pogodio ni jednu tricu iz tri pokušaja.

- Spominjemo Češku, a danas nam se to isto dogodilo. Očito nemamo neku kvalitetu, stvorila se neka priča oko nas, a mi očito ništa ne možemo. Očigledno je da se niti jedan drugi igrač nije razigrao osim Bojana koji uvijek daje svoje. Kao momčad smo izgledali loše. Da se ovo dogodilo bar u skupini... - rekao je Šarić i dodao:

- Dao sam sve od sebe. Borio sam se, a nekad uhvatiš jedan do dva skoka. Mislim da sam odigrao korektno.

Komentara 27

JU
juma
00:41 11.09.2017.

Dario, odigrao si onako kako je rekao ruski komentator na streamu koji sam pratio - "Dario Saric katastrofa mac". Eto, ako ne vjerujes nama, onda pitaj njih. To ne znaci kako se nisi trudio, ali nije te islo. Nije ni to smak svijeta, ali covjek si mora priznati neke stvari kako bi se vratio jaci i bolji. Samozavaravanje ti sada najmanje treba.

LI
lipa75
06:07 11.09.2017.

Generacijama nemamo kvalitetnog playa, a jučer je to došlo do punog izražaja. Ukić i Popović prevedu loptu preko centra i onda se sakrivaju iza drugih igrača bez da preuzimaju odgovornost.

VU
vuky91
08:12 11.09.2017.

Dario svaka čast na htijenju, borbi, ali i toga je jučer izostalo. Znamo i mi a i ti da si neki šuter. Jbg, nemaš talenta i to je to. Sjećam se napisa poslije prijateljske sa Slovenijom kako su te hvalili naši susjedi, i pomislio sam e da je nama barem vaš Dončić. A trenutno nam treba uz Bojana još barem dvojica koji će biti konstantni iz utakmice u utakmicu, da imaju dobar šut, da ne zakažu u bitnim utakmicama. Ne znam jel možeš popravit taj svoj šut, ali evo iskreno se nadam. Za ono jučer si nažalost najviše ti kriv i onaj koji te držao cijelu tekmu na terenu. Vas dvojica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije