Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMIO VINICIUSA U DŽEP

Traženi bek Hrvatske: Španjolski velikani žele Juranovića, ali njega to sada ne zanima

KATAR 2022: Hrvatski igrači slavili svatko na svoj način
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
13.12.2022.
u 17:30

Iako se ovakav interes velikana mora transparentno objaviti, treba istaknuti i da Juranović te ponude neće gledati dok je fokusiran na reprezentativni dres.

Jedna od najčešćih rečenica koja se spominjala nakon utakmice četvrtfinala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Brazila je "kako je Juranović strpao Viniciusa u džep", i to ne samo u Hrvatskoj nego i među ljubiteljima nogometa diljem svijeta, a izgleda da je već i interes za desnog bočnog igrača škotskog Celtica počeo rasti.

Poznati novinar za transfere Fabrizio Romano istaknuo je da je velika šansa kako će se transfer Juranovića ubrzo dogoditi, a španjolski Fichajes tvrdi da je desni bek hrvatske reprezentacije na meti Barcelone, zajedno uz Argentinca Juana Foytha iz redova Villarreala. Također, u Fichajesu su Juranovića istaknuli kao "najboljeg beka Svjetskog prvenstva".

Iako se ovakav interes velikana mora transparentno objaviti, treba istaknuti i da Juranović te ponude neće gledati dok je fokusiran na reprezentativni dres.

09.12.2022., stadion Education City, Al Rayyan, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, cetvrtfinale, Hrvatska - Brazil. Josip Juranovic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

– Ne želim ni čuti za sve te ponude dok traje turnir u Kataru. Rekao sam svom agentu da mi niti ne govori za njih, razgovarat ćemo o tome kad za to bude vrijeme, trenutačno sam fokusiran isključivo na Hrvatsku – rekao je Juranović.

Podsjetimo, Josip Juranović karijeru je započeo u drugoligašu Dubravi, iz koje je 2015. prešao u Hajduk. Splićani su ga Legiji prodali 2020. za 400 tisuća eura. U Celtic je iz Legije stigao na ljeto 2021. godine u transferu vrijednom tri milijuna eura.

Celtic je navodno već prošlo ljeto imao ponude za Juranovića, a u najozbiljnijim pričama spominjao se Atlético Madrid.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije