Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometna tržnica

Transferi uživo, iz sata u sat

euri
Frank May/pixsell
14.07.2012.
u 11:45

Donosimo pregled najnovijih špekulacija oko transfera te zaključenih prelazaka na nogometnom tržištu, iz sata u sat. Tijek pratite ovdje.

subota, 14. srpnja

PSG je za 42 milijuna eura kupio Brazilca Thiaga Silvu iz Milana

Tottenham je spreman prodati napadača Jermainea Defoa za 10 milijuna eura.

Milan će Ibrahimovića pokušati zamijeniti Edinom Džekom iz Manchester Cityja, za kojega su spremni dati oko 35 milijuna eura.

petak, 13.srpnja

Hamit Altintop za 3,5 milijuna eura iz Reala je otišao u turski Galatasaray.

Talijanski napadač Fabio Borini za 11 milijuna funti iz Rome stiže u Liverpool.

četvrtak, 12. srpnja

Zlatan Ibrahimović i Thiago Silva u paketu za 65 milijuna eura prelaze iz Milana u PSG, potvrdili su iz talijanskog kluba.

srijeda, 11. srpnja

20.01 SLUŽBENO: Mounir El Hamdaoui, dosadašnji napadač nizozemskog Ajaxa prešao je u talijansku Fiorentinu s kojom je potpisao ugovor do ljeta 2015. godine. Iznos odštete nije poznat.

utorak, 10. srpnja

Otman Bakkal, nizozemski veznjak marokanskog podrijetla, napustio je Eindhoven nakon devet godina i pridružio se Gordonu Schildenfeldu u moskovskom Dinamu.

ponedjeljak, 9. srpnja

21 SLUŽBENO: Nakon Slavena Bilića i Vedrana Ćorluke još dva vatrena završit će u ruskoj ligi. Ono o čemu se proteklih dana špekuliralo službeno će si i dogoditi. Gordon Schildenfeld potpisat će trogodišnji ugovor s moskovskim Dinamom. Eintracht će za to dobiti 2,1 milijun eura odštete.

21.30 SLUŽBENO:Tomislav Dujmović će na posudbu u Mordoviju, novog ruskog prvoligaša. U prvom kolu igrat će baš protiv Bilićeva Lokomotiva.

utorak, 10. srpnja

3.50 Marco Verratti trebao bi prijeći u Paris Sant-Germain do kraja tjedna. Riječ je o "novom Andreasu Pirlu", a za prelazak nude 13 milijuna eura.

7.15 SLUŽBENO: Eljero Elia se dogovorio prijeći iz Juventusa u Weder Bremen, a transfer je vrijedan 5,5 milijuna eura. 25-godišnji Nizozemac u Torinu se nije uspio nametnuti nakon što je prošlog ljeta stigao iz Hamburga. Werder je ovo ljeto već kupio Theodora Gebre Selassiea i Nilsa Petersena

8 Roma je potvrdila da je primila ponudu Liverpoola za njihova napadača Fabija Borinija. Redsi nude osam milijuna eura za 21-godišnjaka, koji je bio na posudbi u Swanseu.

9.15 PSG tvrdi da neće prodati Nenea. "Brazilac nije na prodaju", kaže njihov sportski direktor Leonardo.

14.00 Fiorentina je odlučila prodati svoju zvijezdu, napadača Stevana Jovetića te za njega traže 30 milijuna eura od Juventusa.

17.30
Hamit Altintop je dogovorio prelazak iz Real Madrida u Galatasaray.

18.00 Iako se činilo da je Tottenham sve dogovorio s Brazilcem Oscarom, 20-godišnjim igračem Internacionala koji je šest puta nastupio za Brazil, čini se da će mu Chelsea upropastiti posao. Europski prvak ponudio je čak 32 milijuna eura za Oscara (10 više od Spursa), što znači da će, ako se transfer ostvari, izjednačiti rekordan ovoljetni transfer. Naime, upravo je toliko plaćeno za Hazarda, a zanimljivo da je i taj transfer dogovorila upravo Chelsea.

18.30 Spursi se, s druge strane, žele pojačati i na vratarskoj poziciji pa su zagrizli za Lyonova vratara Huga Llorisa. Nakon što im je prva ponuda od 15 milijuna eura odbijena, poslali su novu u vrijednosti 17 milijuna eura. Lloris je spreman napustiti Lyon, koji ove sezone nije izborio Ligu prvaka, a plaća od 100 tisuća eura tjedno, koliko traži, Spursima je prihvatljiva.

19.00 Brazilac Kaka prije nekoliko dana istaknuo je želju za povratkom u Milan, a od Reala je tražio da mu smanji odštetni zahtjev. Međutim, kraljevski klub ne želi ga prodati za manje od 35 milijuna eura jer ga je prije samo nekoliko sezona platio čak 68 milijuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije