Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO GOSPODIN

Tramezzani se oprostio s Hajdukom i navijačima: Žali samo zbog jedne stvari...

U 31. kolu Prve HNL na Maksimiru se sastali Dinamo i Hajduk
Sanjin Strukic/PIXSELL
27.05.2021.
u 23:00

- Shvatio sam kada sam došao da biti trener Hajduka jest jedna velika privilegija.

Paolo Tramezzani više nije trener Hajduka, potpisao je sporazumni raskid ugovora, a vodstvo kluba bacilo se u potragu za novim trenerom. Iako, neslužbeno, posljednjih nekoliko mjeseci rade na takvom scenariju. Prema komentarima na društvenim mrežama, navijačima je žao, zasigurno i igračima jer Talijan ih je sve "digao", no to je takav posao, često nelogičan kao u ovom slučaju...

Kako god, kod energičnog Tramezzanija nije bilo nikakvih teških riječi, nije bilo negativnosti, otkrio je samo za čime žali.

- Pomalo sam razočaran, što ipak nisam doživio ugođaj s navijačima na stadionu i to je jedna stvar koja mi je mnogo nedostajala zbog njihove strasti i ljubavi. Želim zahvaliti svima koji su radili sa mnom, doista svima, ne bih ih nabrajao jer ću sigurno nekoga zaboraviti. Tu mislim na oružare, liječničku službu, tehničko osoblje, moj stožer, a iznad svega velika zahvala ide svim mojim igračima jer se s njima stvorio jedan odličan odnos. Bila je to lijepa avantura, jedan lijep put. Dakle zahvaljujem svima i ostat ću uvijek navijač ovog kluba, a Hajduk i Split ostat će uvijek u mom srcu - izjavio je na odlasku.

Čak se zahvalio i upravi, predsjedniku, sportskom direktoru...

- Donijeli su vrlo hrabru odluku kad su me pozvali. S moje strane, nadam se da sam pomogao u ostvarenju ciljeva, a za mene je to bilo predivno iskustvo koje mi je donijelo mnogo radosti. Shvatio sam kada sam došao da biti trener Hajduka jest jedna velika privilegija. To je vrlo poželjna klupa na kojoj su prije mene sjedili i bolji treneri, velika imena i nadam se da nisam razočarao nikoga u onome što je bio moj posao. Želim se u svoje i ime moje obitelji zahvaliti svima u gradu. Njihova strast i ljubav i način svakodnevnog ophođenja, kao da su me prihvatili svojim.

Svakako, nakon ovih riječi Tramezzani će navijačima splitskog kluba biti samo još draži, a odluka vodstva kluba manje draga, barem u jednakoj mjeri kao što je slabo shvatljiva.

Ključne riječi

Komentara 6

CR
crocro
06:15 28.05.2021.

Hajdukovci, nemojte tražiti 151-og treneta u zadnjih nekoliko godina, bacite se u potragu za kvalitetnijim igraćima. Zar ne vidite da trenere mijenjate kao na proizvodnoj traci, a rezultata na tablici HNL-a nema koji bi vas svrstali u red Dinama, za čime težite i sanjate. Samo vas igrači mogu dovesti do vrha tablice. Vi hoćete rezultat da budete prvi na tablici. To je moguće samo i jedino ako imate bolje igrače od Dinama. Niti jedan trener vas neće dići na vrh tablice i staviti ispred Dinama, o čemu sanjate. Vi morate otvoriti oči i reći da vam niti jedan trener ne može pomoći i nema smisla svake sezone mijenjati trenere, a rezultat isti, vi trebate mijenjati sebe i svoje razmišljanje a ne biti umišljeni da možete ostvariti nemoguće. Vi trebate imati bolje igrače od Dinama ili se morate zadovoljiti da Dinamo nikada ne možete skinuti s vrha tablice. Ako pronađete i možete kupiti bolje igrače od Dinamovih, onda ćete vi biti ti kojima će Dinamo gledati u leđa. A dok to ne učinite, možete svaki mjesec mijenjati trenere ili nakon svake izgubljene utakmice. Vi to sami ne vidite ili nećete vidjeti a to svi iz drugoga kuta gledanja, itekako vide. Radite krive poteze i zatvarate oči od stvarnosti. Šteta a mogli ste biti poput Dinama i neka vam to i dalje ostane samo san.

MN
Mr.NO
08:23 28.05.2021.

Dajte dovedite Murinja,možda čovjek zadovolji probni rok.

PS
popevke sAm slagal
08:07 28.05.2021.

Glavno da je on tražio kuću s bazenom u Splitu. No, ipak, poštujem ga, jer nisam vjerovao da će u toj sredini dočekati peti mjesec na klupi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije