Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO GOSPODIN
Povratak na članak

Tramezzani se oprostio s Hajdukom i navijačima: Žali samo zbog jedne stvari...

- Shvatio sam kada sam došao da biti trener Hajduka jest jedna velika privilegija.

Komentari 6

CR
crocro
06:15 28.05.2021.

Hajdukovci, nemojte tražiti 151-og treneta u zadnjih nekoliko godina, bacite se u potragu za kvalitetnijim igraćima. Zar ne vidite da trenere mijenjate kao na proizvodnoj traci, a rezultata na tablici HNL-a nema koji bi vas svrstali u red Dinama, za čime težite i sanjate. Samo vas igrači mogu dovesti do vrha tablice. Vi hoćete rezultat da budete prvi na tablici. To je moguće samo i jedino ako imate bolje igrače od Dinama. Niti jedan trener vas neće dići na vrh tablice i staviti ispred Dinama, o čemu sanjate. Vi morate otvoriti oči i reći da vam niti jedan trener ne može pomoći i nema smisla svake sezone mijenjati trenere, a rezultat isti, vi trebate mijenjati sebe i svoje razmišljanje a ne biti umišljeni da možete ostvariti nemoguće. Vi trebate imati bolje igrače od Dinama ili se morate zadovoljiti da Dinamo nikada ne možete skinuti s vrha tablice. Ako pronađete i možete kupiti bolje igrače od Dinamovih, onda ćete vi biti ti kojima će Dinamo gledati u leđa. A dok to ne učinite, možete svaki mjesec mijenjati trenere ili nakon svake izgubljene utakmice. Vi to sami ne vidite ili nećete vidjeti a to svi iz drugoga kuta gledanja, itekako vide. Radite krive poteze i zatvarate oči od stvarnosti. Šteta a mogli ste biti poput Dinama i neka vam to i dalje ostane samo san.

VL
MN
Mr.NO
08:23 28.05.2021.

Dajte dovedite Murinja,možda čovjek zadovolji probni rok.

VL
PS
popevke sAm slagal
08:07 28.05.2021.

Glavno da je on tražio kuću s bazenom u Splitu. No, ipak, poštujem ga, jer nisam vjerovao da će u toj sredini dočekati peti mjesec na klupi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.