Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije dao na sebe

To mu neće zaboraviti: Još ne staje priča o ovoj reakciji Matea 'istočnog Europljanina' Kovačića

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
25.12.2019.
u 17:47

Slutimo da Kovačić baš uživa u dresu Chelseaja jer ga menadžer Frank Lampard naprosto obožava, a uz to mu je pomogao i da napokon počne zabijati pogotke.

Navijači Chelseaja još uvijek se naslađuju 2:0 pobjedom svoje momčadi nad mrskim rivalom Tottenhamom.

Podsjetimo, Modri su u nedjelju slavili na gostovanju kod svog nekadašnjeg stratega i idola Josea Mourinha, ali ako ste mislili da im se ispred očiju i dalje vrti prekrasan pogodak Williana iz 12. minute, pogriješili ste.

Za navijače Chelseaja trenutak večeri se odvio nešto kasnije, kada se hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić obračunao na sredini terena s Dele Allijem.  

Engleski je reprezentativac bez ikakve potrebe u jednom trenutku bezobrazno zajahao Kovu, na što mu je hrvatski veznjak odgovorio bijesnom reakcijom. 

Odmah je Kovačić Dele Alliju dao do znanja da to neće tako ići, a veću su nevolju spriječili njihovi suigrači. 

Bilo kako bilo, Kovačić je na Božić od navijača Chelseaja dobio titulu "pravog njihova lava", te su mu posvetili objavu na Redditu u kojoj su nahvalili njegov stav.

Jer ne vole baš navijači Chelseaja Tottenham, pogotovo im nije drag Dele Alli, pa je tako jedan među navijačima napisao kako bi dao golem novac da je mogao gledati nastavak te priče, kako hrvatski reprezentativac Engleza uči redu.

- Nema za***ancije s istočnim Europljaninom! - napisao je  netko u komentarima, što je, naravno, bilo zamišljeno isključivo kao kompliment.

Inače, slutimo da Kovačić baš uživa u dresu Chelseaja jer ga menadžer Frank Lampard naprosto obožava, a uz to mu je pomogao i da napokon počne zabijati pogotke. 

Naklonost navijača također će mu nedvojbeno dati vjetar u leđa, pa sve govori da će hrvatski izbornik Zlatko Dalić tijekom Eura na raspolaganju imati pravog Kovu, punog samopouzdanja i u top formi.

Proper chels from r/chelseafc

Komentara 4

KA
kajinx
18:29 25.12.2019.

Lampard, IQ 150, jedini koji je prepoznao Kovine kvalitete. Priča je tek počela! Sretan Božic!

ER
EroK
06:40 26.12.2019.

Bravo kova! Nedaj na se, niti na svoje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije