Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOVEO GA IZ BARCELONE

Tko je menadžer Danija Olma? Oženio poznatu novinarku, zastupao Mamićeva 'filha'...

Sammir, Andy Bara, Lana Banely
Foto: PIXSELL
1/4
02.07.2019.
u 14:39

Barcelona nije pojma imala da Dani dolazi u Zagreb, mislili su da je to dio igre nekog od velikana, te su slali ‘prijeteče’ mailove Unitedu, Juventusu i ostalim klubovima. Kada je Dani potpisao, već je bilo kasno

Dani Olmo novi je europski prvak do 21 godine, a u Dinamu zadovoljno 'trljaju' ruke jer će na njemu zaraditi oko 30 milijuna eura. 

Mnogi su ostali šokirani kada je 2014. godine kapetan Barcelonine 'La Masije' odlučio doći u Dinamo iz katalonskog diva. Nisu to mogli vjerovati ni u Barci koja je prijetila tužbama svim velikanima koji su te godine obećavali 'brda i doline' obitelji mladog Španjolca. 

Ipak, Dani nije želio biti samo broj u jednom velikom klubu, pa je spletom sretnih okolnosti i s pomalo nevjerojatnom pričom stigao u Hrvatsku i Dinamo. 

Tada 16-godišnji Olmo došao je u klub za koji je njegov otac priznao da je čuo, ali da nije znao detalje. A kako je Dinamo opće došao u konkurenciju natjecati se s velikim klubovima - dva Manchestera, Barcelona, Juventus....

Menadžer na pravom mjestu u pravo vrijeme

Andy Bara nogometni je menadžer agencije Doyen Sports, a 2011. upravo je Bara organizirao nogometni kamp Barcelone za djecu u Zagrebu te je ljudima iz katalonskog kluba poručio kako mu trebaju poslati jednog trenera mlađih kategorija.  Oni su mu poslali Miguela Olma, Danijevog oca koji je priznao Bari kako mu treba mir od silnih menadžera koji opsjedaju obitelj zbog njegovog sina. 

Bara ga je pozvao u Hrvatsku, a cijela obitelj odmarala je na Krku. Također, Andy je dogovorio i sastanak Miguela i Zdravka Mamića koji je uspio uvjeriti Danijevog oca kako će od Olma napraviti Dinamov projekt. Miguelu je to bilo dovoljno te je doveo sina u Zagrebu. Na iznenađenje svih. 

Barcelona nije pojma imala da Dani dolazi u Zagreb, mislili su da je to dio igre nekog od velikana, te su slali ‘prijeteče’ mailove Unitedu, Juventusu i ostalim klubovima. Kada je Dani potpisao, već je bilo kasno

Bara je u svojoj karijeri bio menadžer još jednom Dinamovom projektu koji je zaigrao i za vatrene. Čini se kako Dani nikada neće obući dres hrvatske reprezentacije, ali izgleda kako će imati bolju karijeru od tadašnjeg Barinog i Mamićevog ljubimca - Sammira

'Filho' je imao vic u igri i talent, ali 'izvannastavne' aktivnosti koštale su ga bolje karijere. Također, Bara je još 2011. godine u Real Madrid uspio na probu odvesti Eduarda Husinca, tada 17-godišnjeg braniča Hrvatskog dragovoljca! Iz Dragovoljca u Madrid - to ni Mamić ne bi mogao. 

Privatni život

Ide Baru i na privatnom planu. U braku je već šest godina sa sportskom novinarkom, lijepom Lanom Banely koju mnogi pamte i s malih ekrana kao jednu od najljepših Hrvatica. Zajedno imaju dvoje djece - kćer i sina. 

>>> Pogledajte koliko vrijede naši nogometaši

 

Komentara 58

DU
Deleted user
17:12 02.07.2019.

Mamicu sude oni koji ni sijalicu neznaju promjeniti, a kamoli zaraditi koje solde!

MI
misho32
16:58 02.07.2019.

o čemu ti to baljezgaš , daj budi jasn da te svijet razumije

PO
Poletarac101
20:02 27.03.2023.

Fakt je da je odradio super deal za sve strane win win situacija....osim za Barcu 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije