Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA TUGA

Teški dani za Dejana Lovrena: 'Ostat ćeš zauvijek u mom srcu. Počivaj u miru, Loki moj'

Dejan Lovren
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
29.06.2019.
u 10:23

Samo onaj tko nema psa ne zna kako to boli - glasio je jedan od komentara, a javili su se i navijači iz Engleske koji su pružili podršku našem reprezentativcu

Dejan Lovren imao je sezonu iz snova na klupskom planu, popeo se na tron Lige prvaka iako nije igrao koliko se nadao. Nakon naporne klupske sezone odradio je i kvalifikacije protiv Walesa u Osijeku, a sada je napokon uhvatio malo vremena za odmor kojeg je uostalom proveo i u društvu sa Šimom Vrsaljkom

Ipak, Lovren je jučer s pratiteljima i navijačima podijelio tužnu vijest. Našem braniču preminuo je pas Loki, a Lovren je objavio dvije fotografije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ostat ces zauvijek u mom srcu ♥️ Pocivaj u miru Loki moj 😢😭 Zbogom

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

- Ostat ćeš zauvijek u mom srcu. Počivaj u miru, Loki moj. Zbogom - napisao je ispod fotografija prekrasnom ljubimca Dejan, a u komentarima brojni su pratitelji izrazili sućut. 

- Samo onaj tko nema psa ne zna kako to boli - glasio je jedan od komentara, a javili su se i navijači iz Engleske koji su pružili podršku našem reprezentativcu.

>>> Pogledajte što je Dejan Lovren rekao na humanitarnom turniru u tenisu

 

Ključne riječi

Komentara 59

DR
Drazen78
11:19 29.06.2019.

Nek vas bude sramota ovakvih objava, mislio sam da ste ozbiljne novine ali ovo je dno-dna čak i za žutilo👎

HR
hrvatin
11:50 29.06.2019.

koji idiotski clanak!Mislio sam po naslovu da mu je umrla cijela familija'

MJ
milivoj.jelenc
13:19 29.06.2019.

Nevjrrojatna patetika i samoreklama. Becernji list je totalno presao u dno zutila. Bljak !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije