Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLIMPIJSKI POBJEDNIK

Teški trenuci za slavnog sportaša, otkriveno da ima rak

Nathan Adrian
Foto: DPA/Pixsell
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.01.2019.
u 09:46

Adrian je s američkom štafetom osvojio četiri zlatne olimpijske medalje i jednu pojedinačnu u Londonu 2012. na 100 m slobodno. U svojoj zbirci ima i jedno olimpijsko srebro - uključujući i štafetu - i dvije pojedinačne bronce, obje iz Rio de Janeira 2016. godine.

Američki plivač Nathan Adrian, osvajač pet zlatnih olimpijskih medalja, otkrio je da boluje od raka testisa.

"Nedavno sam išao kod liječnika jer mi se činilo da nešto nije u redu. Nakon nekoliko testova i posjeta specijalistu, javili su mi da imam rak testisa. Pozitivan sam jer znam da se ovakvi slučajevi mogu izliječiti" napisao je Adrian na društvenim mrežama.

Plivač vjeruje da će se vratiti natjecanjima i nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

"Otkrili smo rak u ranoj fazi, počeo sam liječenje i prognoza je dobra. U bazen ću se vratiti za nekoliko tjedana s ciljem odlaska u Tokio", napisao je Adrian, koji je s američkom štafetom osvojio četiri zlatne olimpijske medalje i jednu pojedinačnu u Londonu 2012. na 100 m slobodno. U svojoj zbirci ima i jedno olimpijsko srebro - uključujući i štafetu - i dvije pojedinačne bronce, obje iz Rio de Janeira 2016. godine.

"Život je kao i utrka na 100 m slobodno, težak i brz tako da ne možete uvijek vidjeti tko je ili što je iza vas", napisao je Adrian. 

>> Pogledajte i koji su najbolje plaćeni hrvatski sportaši

Ključne riječi

Komentara 1

BO
BozeSacuvaj
13:03 25.01.2019.

"Pi.da ti materina-vježbaj!"-eto toliko o onom starom "pametnjaković modelu" koji misli da vježbanjem svi ljudi mogu prevenirati bolesti do duge starosti-e nije život tako jednostavan niti je Bog svima isto dao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije