Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor tjednika Max!

Bilo je to 2018.: Ovo su osobe godine u svijetu sporta

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
15.12.2018.
u 11:39

Zlatko Dalić ostvario je kao izbornik najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa

Kad bi ovo bio jedan od onih uvoda iz kultne serije “Grlom u jagode”, priča bi išla otprilike ovako: Te 2018. godine...

Hrvatska i Francuska igrale su finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Igrale su i finale posljednjeg Davisova kupa u starom formatu, pobijedila je Hrvatska.

>> Pogledajte video: Osobe godine u svijetu sporta

Luka Modrić proglašen je u svim izborima najboljim nogometašem svijeta. Real Madrid treći put zaredom osvojio je naslov prvaka Europe, a Zinédine Zidane nakon toga otišao je s klupe kraljeva. Rukometaši Španjolske u Zagrebu su osvojili Europsko prvenstvo.

Lewis Hamilton peti put u karijeri postao je prvak svijeta u formuli 1, a Sandra Perković prvakinja Europe u bacanju diska. Svjetsko prvenstvo odbojkašica prvi put u povijesti osvojila je Srbija.

Zlatko Dalić ostvario je kao izbornik najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa.

Luka Modrić
1/6
Ključne riječi

Komentara 3

HR
Hrvatska
12:41 15.12.2018.

Lukaaa 🇭🇷🇭🇷👑

KR
krampus9
13:00 15.12.2018.

Šta je ovo samo 6 posto srba na srpskom portalu

DU
Deleted user
13:43 15.12.2018.

smijesno.skocimis koji ima svega nekoliko golova i gol asistencija u cijeloj sezoni,veznjak koji nepuca slobodnjake,motor koji radi u leru,bez ikakvog ucinka osim sto razigrava bekove i stopere,sreckovic koji je imao vise srece nego pameti jer je bio u vrijeme ronalda u realu,u reprezentaciji se krijo iza mandze,perisica,rakitica,subasica i ostalih neuporedivo boljih igraca reprezentacije i klubova u kojim igraju i odlucuju gotovo svaku utakmicu dok uvijek prehvaljeni lukica nije u svom zivotu odlucio utakmicu.uz to poznat je po brojnim aferama,utajama poreza,prevarama,laznim svjedocenjima itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije