Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAO CENTARFOR'

Talijanski mediji pišu hvalospjeve o vatrenom: 'On jednostavno osjeća gol'

Split: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice protiv Walesa
Miroslav Lelas/PIXSELL
25.04.2023.
u 09:33

Velike pohvale je u La Gazzetti dello Sport i u Corriere dello Sportu dobio naš reprezentativac Mario Pašalić

Hrvatski nogometni reprezentativac i član Atalante Mario Pašalić zabio je prvi gol u utakmici 31. kola talijanske Serie A, u kojoj je njegova momčad pobijedila Romu 3:1 u Bergamu.

U 39. minuti susreta napadač Atalante Duvan Zapata probio je desnu stranu obrane Rome i ubacio loptu na 12-13 metara od gola gostujuće momčadi, a tamo se našao Pašalić, koji je vrlo lijepo pogodio iz voleja. Vratar Rome loptu je ispratio pogledom, ali nije se stigao ni baciti za njom.

Velike je pohvale imao naš reprezentativac u brojnim talijanskim medijima, a čuveni Corriere dello Sport ga je proglasio igračem utakmice. Uz to su naveli:

- Ne samo da je Hrvat nastupio u početnoj postavi nego je odigrao i izvrsnu utakmicu. Lijepo se snašao u prostoru i zabio gol iz voleja. To je njegov treći pogodak Romi, a sve ih je postigao u Bergamu.

Hvalu je dobio i iz La Gazzette dello Sport, gdje je istaknuto: "Pašalić - kao što znamo - jednostavno osjeća gol, ovo je njegov treći prvenstveni pogodak, a zabija ih kao da je pravi centarfor".

Atalanta je pobjedom ostala u borbi za pozicije koje vode u Europu. Ekipa iz Bergama je sedma s 52 boda, dok je Roma ostala peta s 56 bodova. Do kraja je još samo sedam kola i očekuje se žestoka borba za mjesta u Ligi prvaka.


 
 

 

Komentara 1

BI
billynik
12:36 25.04.2023.

Je li to Pašalić napokon uspio zabiti nekome gol?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije