Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ KARIJERE?

Večernji u posjedu ekskluzivnog dokumenta koji otkriva katastrofalne vijesti za Marija Vuškovića

Foto: Frank Rumpenhorst/DPA
1/6
24.04.2023.
u 21:28

Mladi reprezentativac suspendiran je na dvije godine od strane sportskog suda, ali stvari se trenutno čine još gorima...

Hrvatski nogometaš Mario Vušković, člana HSV-a, jesenas je pao na dopinškom testu i nedavno je dobio tešku kaznu od strane sportskog suda Njemačkog nogometnog saveza (DFB). Iako je Vušković odbio nagodbu, kojom bi bio suspendiran na tek godinu dana, uvjeren u svoju nevinost te da može doći do pozitivnijeg ishoda, na kraju će morati pauzirati čak dvije godine.

Stoper HSV-a se odlučio žaliti na tu odluku jer je uvjeren kako nije kriv i uporno tvrdi da svjesno nije koristio nikakav doping. Suspenzija mu se broji od 15. studenoga prošle godine, što znači da se nogometu može vratiti tek 15. studenoga 2024. godine, što je zaista dugačko razdoblje. Ovo su vrlo  teške i neočekivane vijesti za tako mladog nogometaša koji se tek ustalio u redovima poznatog njemačkog kluba, a uskoro bi mogle postati još gore. 

Naime, Večernji list je u posjedu dokumenta u kojem piše kako će njemačka antidopinška agencija (NADA) tražiti još rigorozniju kaznu za Vuškovića, a ona iznosi čak četiri godine suspenzije! To su naravno katastrofalne vijesti, a ukoliko se crne slutnje obistine, teško je za očekivati kako će se 21-godišnji nogometaš ikada više vratiti profesionalnom nogometu. 

Podsjećamo, Vušković je bio pozitivan na supstanciju EPO, koja se uzima intravenozno te se smatra jednim od najtežih dopinških prekršaja u sportu uopće. Vuškoviću su bila pozitivna dva uzorka, imenima A i B.

Ključne riječi

Komentara 14

JO
jožica
22:51 24.04.2023.

Ima 21 godinu. Koliko je imao Ademi i suspenzija i nije mu završila karijera. Dakle ovi naslovi su totalno bez veze

Avatar Idler
Idler
22:26 24.04.2023.

A jel bi mogli mal konzultirat njemačke kolege ? Morti bi čuli i neku drukčiju informaciju il "drugu stranu medalje". Ma nas kaj ne vjerujemo u teorije urote i mrske njemačke sudove !

OL
oLo
08:23 25.04.2023.

Auuu, katastrofa, kraj svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije