Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač vatrenih

Talijani o Livaji: Zločesti dečko je sada druga osoba, briljira na SP-u

(SP)QATAR-DOHA-2022 WORLD CUP-GROUP F-CRO VS CAN
Foto: Xin Yuewei/XINHUA
1/3
28.11.2022.
u 16:41

Livaja je u Italiji proveo šest godina svoje karijere.

Napadač Hajduka Marko Livaja zabio je svoj prvijenac na Svjetskom prvenstvu i to protiv Kanade u 4:1 pobjedi vatrenih. 

Od tog trenutka o njemu su se mnogi raspisali, a posebice talijanski mediji jer Livaja je u Italiji proveo šest godina svoje karijere. 

Portal Football Italia piše sljedeće:

- Marko Livaja zabio je u pobjedi Hrvatske nad Kanadom, ali ljubitelji Serie A mogli bi ga se sjećati kao zločestog dečka Interove akademije, koji je u Atalanti udario suigrača.

Talijani su se u tekstu sjetili kako je 2013. hrvatski napadač na treningu njegovog tadašnjeg kluba Atalante udario suigrača Ivana Radovanovića. Srpski nogometaš optužio je Livaju da se smijao dok je gledao kako krvari iz nosa, što je Livaja porekao. 
A da nije zlato, okrijepili su to činjenicom kako je dobio pet utakmica kazne kada je kao igrač AEK-a gurnuo suca i nogom udario protivničkog igrača Danka Lazovića u prsa.

- Ipak, Livaja se sada, čini se, napokon skrasio i briljira na Svjetskom prvenstvu - zaključuje Football Italia.

Slično o njemu piše i Calciomercato

- Njegova priča sastoji se od dva paralelna kolosijeka - onog o njegovom talentu, kristalno jasnom od ranog djetinjstva, i onog o njegovom ponašanju. Hrvat je često izlazio iz tih kolosijeka i zbog toga njegova karijera nije išla uzlaznom putanjom. Marko je sada druga osoba, posložio je glavu. Sigurno ovo može posvetiti svojoj suprugi Iris, hrvatskoj manekenki znatno starijoj od njega, s kojom ima dvoje djece. Time je Livajin dugi i mučni noćni život okončan. Ipak, glavna misao u glavi sigurno mu je otac Milan, koji je prije samo nekoliko mjeseci poginuo u prometnoj nesreći.

Ključne riječi

Komentara 17

ED
edvardl
16:47 28.11.2022.

Koliko sam shvatio, imao je "problema" samo sa srbima...poznati provokatori, bravo Marko!

BU
burza
17:29 28.11.2022.

Ma dajte molim vas samo Livaja Livaja koda nitko drugi ne igra u repki

DU
Deleted user
17:07 28.11.2022.

Svaka cast Marko! Pravi Hajdukovac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije