Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mogao bi zarađivati

Svaka mu čast! Bivši izbornik vatrenih pogodio sva četiri polufinalista SP-a!

Igor Štimac
Marko Prpic/PIXSELL
13.12.2022.
u 16:00

Gostujući u emisiji indijskoga televizijskoga kanala Sports 18, Štimac je - još dok su trajala natjecanja po skupini - „prorekao” sve četiri reprezentacije koje će se naći u borbi za trofej

Nekad je bio kladioničar (vlasnik kladionice), a sada se pokazao dobrim kladiteljem. Igor Štimac, bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, pogodio je sve sudionike polufinala SP-a u Kataru.

Gostujući u emisiji indijskoga televizijskoga kanala Sports 18, Štimac je - još dok su trajala natjecanja po skupini -  „prorekao” sve četiri reprezentacije koje će se naći u borbi za trofej, piše Slobodna Dalmacija.

S njim u studiju svoje prognoze dala su i još neka poznata imena poput Waynea Rooneya, Luisa Figa, Roberta Piresa i Sola Campbella. Štimac je jedini pogodio sve, dok ostali nisu bili ni blizu. Također, jedini je u četiri najbolje momčad svrstao Hrvatsku. Tim povodom Štimac se i sam pohvalio na Twitteru.

- Moja predviđanja nikad nisu pogrešna. Ne volim pogađati nego razmišljam kombinirajući srce i um! Idemo Hrvatska! – poručio je.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
16:49 13.12.2022.

Štico tako dobro pogađa rezultate da bi mogao i svoju kladaru otvoriti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije