Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK ĆE OSTATI

Šuker čeka Dalića da zajedno krenu u Ligu nacija i prema EP-u

Zlatko Dalić i Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
26.07.2018.
u 08:03

Šuker je sjeo na jednu stranu stola, čeka se da na drugu sjedne Zlatko Dalić. Valjani ugovor postoji, i to do 2020. godine, a po njemu Dalić dobiva 40 tisuća eura mjesečno, odnosno 480 tisuća godišnje.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza daje bezrezervnu podršku izborniku Zlatku Daliću i stručnom stožeru koji su na Svjetskom prvenstvu u Rusiji predvodili hrvatsku reprezentaciju do najvećeg uspjeha u povijesti!

Time je, što se Hrvatskog nogometnog saveza, a emitirao je to Izvršni odbor, gotova priča oko izbornika nogometne reprezentacije.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Nitko iz IO, kako kažu, nikad nije imao ništa protiv Dalića. No, Dalić to nije prikazao tako pa smo nekoliko dana svi napeti kao u startu za utrku na 100 metara čekali da nam obznani svoju odluku. Službeno je još nema, ali znakovite su riječi iz Livna u kojem ga je dočekalo i mlado i staro.

Pojačati ugovor?

– Ja nisam nikada stavljao nešto drugo ispred Hrvatske. Ja samo hoću svoj mir i raditi kako treba, hoću potporu. Ja neću raditi posao gdje nemam potpore i gdje nije sigurno. Ovaj narod moja je snaga. Probleme koje imam sam ću rješavati – rekao je Dalić.

Šuker je sjeo na jednu stranu stola, čeka se da na drugu sjedne Zlatko Dalić. Valjani ugovor postoji, i to do 2020. godine, a po njemu Dalić dobiva 40 tisuća eura mjesečno, odnosno 480 tisuća godišnje.

Za jednog izbornika koji dovede reprezentaciju do srebra to je svakako skromniji ugovor. HNS je u Rusiji zaradio oko 40 milijuna dolara, stoga nije nemoguće da Šuker, koji doduše nije lak na novčaniku, ipak ponudi veću svotu od one koju je dogovorio prije SP-a.

>> Pogledajte galeriju s dočeka vatrenih u Zagrebu

Zlatko Dalić i Davor Šuker
1/74

Utakmica Lige nacija između svjetskih doprvaka reprezentacije Hrvatske i svjetskih prvaka iz 2010. reprezentacije Španjolske igrat će se na stadionu Maksimir u Zagrebu 15. studenoga. Hrvatska reprezentacija otvara nastup u Ligi nacija gostovanjem kod Španjolaca u Elcheu, a potom u listopadu dočekuje Englesku na stadionu HNK Rijeka.

U Rijeci bez publike

Taj susret igra se bez publike zbog izdržavanja Uefine kazne iz prošlog natjecateljskog ciklusa.

Čelnici saveza nadaju se punoj potpori premijera Andreja Plenkovića, gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović za gradnju nacionalnog stadiona te pozivaju na podršku lokalne samouprave u obnovi postojećih objekata u Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu i drugim sredinama.

>> Pogledajte 10 Top hitova vatrenih i zašto ih volimo još više

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar Dr Evil
Dr Evil
09:03 26.07.2018.

Zato naš HTV...NE čeka nikoga, jer nisu kupili TV prava za reprezentaciju, HNL, Ligu prvaka, , Rukomet, F1... Zašto se uopće zovu "Hrvatska" TV?!?

Avatar prahrvat
prahrvat
08:56 26.07.2018.

narod želi mamichfree reprezentaciju. pa spikeri se nisu usudili na trgu spomenuti ime naše nogometne legende koja je stajala na pozornici. zašto? pametni ljudi - znali su kako narod diše.

Avatar rubinet
rubinet
10:24 26.07.2018.

Daliću ostani-Šukeru "brande"odlazi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije