Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjedio u automobilu

Suigraču vatrenog usred dana prijetili pištoljem i opljačkali ga

Samu Castillejo
Foto: IPA/PIXSELL
1/2
09.06.2020.
u 20:31

Događaj je toliko potresao španjolskog igrača koji je neko vrijeme samo sjedio u automobilu

Rebićev suigrač u Milanu i povremeni španjolski reprezentativac Samu Castillejo opljačkan je  u Milanu usred dana.

Španjolac je bio u automobili kada su mu prišla dvojica naoružanih napadača. Uz prijetnju pištoljem tražili su od njega da preda dragocjenosti. Ukrali su mu ručni sat.

Događaj je toliko potresao španjolskog igrača koji je neko vrijeme samo sjedio u automobilu.

Vijest o pljački objavio je talijanski novinar Pietro Balzano na svom Twitteru, te dodao kako je Samu Castillejo incident prijavio policiji.

Nakon pandemije koronavirusa nogomet se uskoro vraća u Italiju i uzvratnim utakmicama polufinala kupa. Juventus kod kuće igra protiv Milana nakon što j prvi dvoboj završio 1:1.

Glavni adut crveno-crnih u borbi za finale bit će  26-godišnji hrvatski reprezentativac Ante Rebić koji je Juventusu i zabio u prvoj utakmici

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zg1985
22:35 09.06.2020.

opljačkali ga crnci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije