Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavio policiji

Sudac utakmice Liverpool – Man. Utd. na udaru: 'Umri od raka!'

Crveni karton
Reuters
25.09.2012.
u 08:26

Djelitelja pravde Marka Halseya na Twitteru su napali pojedini Liverpoolovi navijači koji su degutantno vrijeđali suca referirajući se na njegovo liječenje od raka grla 2009.

Sudac engleskog derbija Liverpool – Manchester United Mark Halsey ovih je dana izložen pravoj bujici uvreda navijača redsa pa je sve to uredno prijavio policiji. Naime, suca su na Twitteru Liverpoolovi navijači degutantno vrijeđali referirajući se na njegovu bolest, odnosno liječenje raka grla 2009. godine, poručujući mu da umre od raka.

Halsey je digao pravu buru svojim suđenjem, a napao ga je, doduše mnogo pristojnijim riječima, nakon utakmice i menadžer Liverpoola Brendan Rodgers.

– Možemo kontrolirati igru naših igrača, ali ne možemo kontrolirati sudačke odluke – izjavio je ogorčeni Rodgers.

Njegova momčad buni se zbog crvenog kartona Jonju Shelveyju u prvom poluvremenu te kaznenog udarca za United dosuđenog u samoj završnici utakmice koji je Robin van Persie pretvorio u pogodak za pobjedu 2:1.

Komentara 1

JO
jolly
09:55 25.09.2012.

Već dugo nisam vidio tako različiti kriterij, prema jednoj, odnosno prema drugoj ekipi. Prije crvenog kartona Shelbyu. igrači MU su napravili dva puno teža prekršaja, za koji nisu dobili ni žuti. Kada se pogleda za što je svirao penal (nema kontakta, jako loša gluma napadača), onda su naši suci milo zlato.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije