Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'hat-trick' borussije

Subašić i Sammir slavili, Pirlo projektilom donio pobjedu Juveu

Sammir
Foto: NordPhoto/PIXSELL
20.02.2015.
u 23:17

Nedjeljna utakmica 24. kola talijanske lige Parma – Udinese neće se igrati zbog dugova Parme.

Hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić i povremeni reprezentativac Sammir sudjelovali su u pobjedama svojih momčadi.

Subašićev Monaco je u prvom susretu 26. kola francuskog prvenstva slavio s igračem manje (isključen Abdennour u 45. minuti) kod Nice (1:0).

Sammirov Getafe je pak u 24. kolu španjolskog prvenstva pobijedio Espanyol (2:1), a Brazilac s hrvatskom putovnicom igrao je do 85. minute.

Borussia Dortmund u gostima kod Stuttgarta u 22. kolu upisala je treću uzastopnu pobjedu (3:2) kojom se popela na 10. mjesto.

Atalanta je povela u Torinu, ali ipak nije iznenadila vodeći Juventus (2:1). Presudio je Andrea Pirlo fenomenalnim pogotkom sa 30 metara.

Dodajmo i kako se nedjeljna utakmica 24. kola talijanske lige Parma – Udinese neće igrati. Naime, Parma je u dugovima te je pred gašenjem i ne može organizirati utakmicu.

>>Simeone otkrio s kojim će dvojcem napasti Almeriju i što je cilj Atletica

Komentara 2

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
09:11 21.02.2015.

Sammira treba pod hitno vratiti u reprezentaciju , bez njega bi prosječna ekipa Getafea bila prvi kandidat za ispadanje . Ne treba biti u početnoj postavi ali svakako je zaslužio biti dio reprezentacije .

TV
tvrdapixa
10:22 21.02.2015.

Od Sammira su naši novinari napravili pijanduru, ljenjivca, neznalicu, niškoristi..., a sad konačno na vidjelo dolazi prava istina - među najboljim je drblerima španjolske lige!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije