Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA SITUACIJA

Strašne optužbe i potres u Parizu: 'Nogometaši su postali žrtve ucjene. Verratti je bio u zatvoru'

Ligue 1 - AJ Auxerre v PSG
Joly Victor/ABACA
12.07.2023.
u 21:34

Bivši menadžer Marca Verrattija optužio je vlasnike europskog velikana da ucjenjuju nogometaše

Francuski prvak Paris Saint Germain nalazi se u ruševinama prema pisanju tamošnjih medija, odnosi između nogometaša i vlasnika su navodno u jako lošim odnosima. Ispričao je to bivši menadžer Marca Verrattija, Donato di Campli, koji tvrdi da su zvijezde Parižana postali zatvorenici bogatih šeika. 

Talijanski reprezentativac je u ljeto 2017. bio je na korak do transfera u Barcelonu, ali do transfera nije došlo jer je PSG stopirao transfer. 

- U Parizu su igrači zatvoreni. Nikada ne rade što žele, nego ono što želi klub. Oni su zatvorenici i žrtve ucjene. Odlučili smo otići u Barcelonu, ali Al Khelaifi mi je čak rekao ako nastavim pokušavati obaviti operaciju s Barçom da će me Verratti otpustiti... .. I tako je i bilo. Siguran sam da je Marco bio uplašen, neće to priznati, ali tako je kako je - rekao je Di Campli za Relevo.

VEZANI ČLANCI:

- Verratti je bio u zatvoru. Kad smo razgovarali s Barcelonom, rekli su mu da će potpisati Neymara, da će napraviti projekt oko njega. Bivši predsjednik Barcelone, Bartomeu, stalno je zvao Al Khelaifija i on se nikad nije javio na telefon. Moje iskustvo s njima je jako loše. Njima je stalo samo do novca. To je klub koji nema dušu. Ne puštaju ih jer emir i Al Khelaifi misle da se sve može kupiti, da samo novcem mogu osvojiti svijet. Ali već se vidjelo da to nije moguće - otkrio je Di Campli.

Komentara 2

DU
Deleted user
01:39 13.07.2023.

Ono kad menader koji je dobio nogu i kojemu je jedino stalo do njegove provizije koja je propala ne transferom prica o nekom da mu je jedino stalo do novca. Presmjesno, a jos kad se i doda da seika zaboli za par milijuna jer ih ima na bilijune. Moras voljeti ljude :)

DA
Darlboro
07:37 13.07.2023.

Nisam niti malo ljubitelj PSG-a i arapskih dolara u euronogometu, ali kakvu lovu ti igrači tamo dobiju, i trebali bi biti kao u zatvoru...zar bi uzimali silne milijune i radili što hoće? Kako ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije