Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Što sada čeka Hrvatsku? Hoće li se povijest ponoviti, sve 'miriše' na Rusiju prije četiri godine

KATAR 2022 - Livaković odveo Hrvatsku u četvrtfinale Svjetskog prvenstva
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
05.12.2022.
u 19:02

Hrvatska će u osmini finala u petak igrati protiv pobjednika iz susreta između Brazila i Južne Koreje. Taj se susret igra večeras u 20 sati uz prijenos na našem portalu.

Hrvatska reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru nakon što je u drami izbacila Japan. Nakon 120 minuta bilo je 1:1 pa su o pobjedniku odlučivali jedanaesterci. A tu je briljirao naš Dominik Livaković koji je obranio čak tri penala i odveo vatrene među osam najboljih. Vatreni su tako i dalje ostali u igri za veliki rezultat nakon što su prije četiri godine na SP-u u Rusiji senzacionalno osvojili drugo mjesto.

Hrvatska će u osmini finala u petak igrati protiv pobjednika iz susreta između Brazila i Južne Koreje. Taj se susret igra večeras u 20 sati uz prijenos na našem portalu. Četvrtfinalna utakmica igra se u petak u 16 sati.

U slučaju da iznenadimo nogometni svijet i izbacimo Carioce, onda bi se u polufinalu mogli naći s Argentinom koja nam je već stara mušterija iz Rusije 2018. godine, odnosno s Nizozemcima koje s klupe vodi iskusni lisac Louis van Gaal. 

Komentara 13

DU
Deleted user
19:14 05.12.2022.

Ovo je doista ogroman uspijeh. Kad pogledaš da se npr. jedna Italija nije klasificirala, koliko odlične repke nisu prošle grupnu fazu...kad pogledaš da nas ima ko jedan kvart Sao Paula onda ovo je faking vrlo dobro !

DU
Deleted user
19:31 05.12.2022.

I Brazilci će isto tako biti eliminirani na penale.

Avatar loka
loka
19:35 05.12.2022.

U finalu tučemo francuze i gotovo⚽️🙂❗️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije