Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMI DAN SP-A

Što nas danas čeka na SP-u? Dan odluke! Ako želimo dalje Kanada mora pasti, dan u znaku vatrenih

Doha: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
27.11.2022.
u 06:30

Specijalni program Večernjeg lista traje tijekom cijelog današnjeg dana. Od jutra vam donosimo intervjue, analize i prognoze nogometnih legendi, stručnjaka i novinara.

Osmi je dan Svjetskog prvenstva u Kataru. I danas su na rasporedu četiri utakmice, ali apsolutni fokus cijele hrvatske javnosti danas će do 17 sati ponovno biti usmjeren prema vatrenima koji igraju protiv opasne Kanade koja je namučila Belgiju te na kraju, nezasluženo izgubila što je kod igrača zasigurno stvorilo i dodatan motiv te Hrvatsku očekuje teška borba.

Od početka pa, nadamo se, do kraja nastavljamo pratiti avanture hrvatske reprezentacije u Kataru, a evo što je na rasporedu danas.

 


>> VIDEO: Hrvatski navijači posebna su atrakcija na Souq Waqif tržnici u Dohi


Specijalni program Večernjeg lista traje tijekom cijelog današnjeg dana. Od jutra vam donosimo intervjue, analize i prognoze nogometnih legendi, stručnjaka i novinara.

Uoči i nakon utakmice, kao i tijekom poluvremena pratite specijalnu emisiju uživo na našoj digitalnoj platformi Večernji TV. U goste nam stiže Sergej Jakirović, trener i bivši nogometaš koji će zajedno s nama pratiti i analizirati utakmicu. 

Tijekom dana naš reporter Tomislav Dasović uključivat će se uživo iz Katara i donositi vam atmosferu sa stadiona na dan utakmice, kao i sve novosti iz stožera Zlatka Dalića.

Pored vatrenih, u našem programu nastavljamo pratiti i ostale susrete dana.

Današnji raspored na SP-u

11.00  Japan - Kostarika

14.00  Belgija - Maroko

17.00 HRVATSKA - KANADA

20.00  Španjolska - Njemačka

Za uvertiru u bogat sportski dan od 11 sati prenosimo susret Japan i Kostarike u skupini E, a od 14 sati pozorno pratimo naše sljedeće i naše bivše suparnike jer Belgija igra protiv Maroka. Za sve ljubitelje nogometa bogata večer se nastavlja i u 20 sati pravim SP "el Clasicom" Njemačke i Španjolske.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Kek o Daliću, Srbiji, Hajduku i Livaji: Bez jednog igrača se ne može, znam što hajdučki puk želi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije