Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13. DAN SP-A

Što nas danas čeka na SP-u? Analiziramo naše sljedeće protivnike, a skandalom protreseni Srbi traže osminu finala

FIFA World Cup Qatar 2022 - Serbia Training
SIPHIWE SIBEKO/REUTERS
02.12.2022.
u 06:30

Nogometna uzbuđenja ulaze u potpuno novu fazu, evo što vam danas donosimo.

Dobro vam jutro, niste sanjali. Za Hrvatsku zaista igra  igrač kao što je Joško Gvardiol. Sad kad smo to ustanovili spomenimo još jednom velik uspjeh hrvatske reprezentacije koja je po prvi puta u povijesti na četiri uzastopna natjecanja izborila prolazak skupine ili pet ako ubrojimo Final Four Lige nacija koji nas očekuje nagodinu u lipnju. Hrvatska će u ponedjeljak nakon brojnih iznenađenja tražiti ulaznicu za četvrtfinale protiv Japana.

Zlatko Dalić i momčad okreću se analizi i pripremi za sljedeći korak, a isto ćemo učiniti jer vam od 10.30 na našoj platformi Večernji TV donosimo još jednu epizodu katarskog specijala. Prije toga izravno pratimo konferenciju za medije Zlatka Dalića od 9 sati po hrvatskom vremenu.


>> VIDEO: Delirij u redakciji Večernjeg zbog Gvardiola: Hoćete li sada više cijeniti naš nogomet?


Naš Tomislav Dasović i danas vam iz Dohe donosi sve reakcije te atmosferu iz kampa vatrenih. U našem ćemo programu pratiti i ostale uzbudljive dvoboje posljednjeg dana grupne faze ovog Mundijala jer ostalo je još osam momčadi, a u osmini finala ima mjesta samo za njih četiri.

Današnji raspored na SP

16.00  Portugal - Južna Koreja

16.00  Urugvaj - Gana

 

20.00 Srbija - Švicarska

20.00 Brazil - Kamerun

U prijenosu od 16 sati tako vas očekuju dvoboji skupine H gdje Portugal traži potvrdu uvjerljivog prolaska dalje protiv Južne Koreje, a Urugvaj koji je došao s visokim očekivanjima i onda podbacio, traži slamku spasa protiv Gane koja to neće tako lako dozvoliti jer drži drugo mjesto skupine.

U večernjem dijelu od 20 sati očekuje nas rasplet u skupini G. I ovdje postoji siguran putnik dalje, a to je Brazil koji u susret protiv Kameruna ide sa drugom postavom, ali bez sumnji. Puno napetiju utakmicu najavljuje Srbija koja igra na biti ili ne biti sa rivalima Švicarcima. Ako Piksijeva vrsta od koje Srbi očekuju puno želi proći dalje, moraju doći do prve pobjede na SP-u.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila: Ponosna sam na titulu najseksi navijačice

Ključne riječi

Komentara 6

PR
prajdali100
08:02 02.12.2022.

Ako Srbija ispadne na Pinku će biti dan žalosti.Vučić će imati vanredno obraćanje javnosti...

PI
pičkoustiiii
11:39 02.12.2022.

Juče kad je Belgija poslana kući zbog toga nisu bili belgijanci najtužni !? Isto tako juče kad je Španija izgubila od Japan ni šami španci ,pa ni njemci nisu bili ljuti na njih. Negoopet neka nacija ...

Avatar southman
southman
07:25 02.12.2022.

Japan moramo proći, a sve dalje od toga što god da bude mi zadovoljni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije