Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALO 16 MOMČADI

Što nas čeka danas na SP-u? Messi i Argentina kreću u osminu finala, više nema prava na kiks

World Cup 2022 - Poland - Argentina
Foto: Tom Weller/DPA
1/5
03.12.2022.
u 06:30

Danas se u 16 sati sastaju Nizozemska i SAD, a od 20 sati snage će odmjeriti Argentina i Austrija. Momčadi više nemaju prava na kiks

Na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru završeno je igranje po skupinama i idućih dana nas čekaju utakmice osmine finala. Danas se u 16 sati sastaju Nizozemska i SAD, a od 20 sati snage će odmjeriti Argentina i Austrija. Momčadi više nemaju prava na kiks, a sve utakmice možete tekstualno pratiti uživo na našem portalu.

Vatreni se spremaju za utakmicu s Japanom u ponedjeljak, a u 17.15 svoja će razmišljanja podijeliti Sosa i Juranović. I to možete pratiti na našem portalu. U 18 sati Luka Modrić i ostali odradit će još jedan trening.

>> VIDEO: Specijalna emisija: Jedna stvar neće nam prolaziti dalje, gubili smo lopte koje nismo smjeli

Naš Tomislav Dasović i danas vam iz Dohe donosi sve reakcije te atmosferu iz kampa vatrenih. Stoga budite uz nas i pratite još jedan dan na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 3

PE
Pericabad2
07:05 03.12.2022.

Ne vidim da imate mogucnost prijavka greske u clanku, pa evo ovako. Ne igraju Argentina protiv Austrije (logicno jer Austrija se nije niti plasirala na prvenstvo), nego Argentina protiv Australije

VA
vapor
08:35 03.12.2022.

Austrija? Izgleda da se vi više koncetrirate kako mene banirat kada napišem kakvu kritiku na račun cigića sa istoka a inače vaših frendova, nego na centralni svjetski događaj. I da, nema Vučića na vašoj naslovnici, evo već par dana!?

Avatar Idler
Idler
07:11 03.12.2022.

A meni je i dalje žal Srba i njihvog selektora Pikse...jadni....meli su najtežu skupinu....jel nam bar morete pisat kakšni su meli doček doma, jel bude Pikso i dalj selektor, gdo bu z čijom ženom...i tak to ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije