Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČUJUĆI SUSRET

Vatreni poslao Srbima poruku podrške: 'To su moji jako dobri prijatelji'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Canada
Foto: Paul Childs/REUTERS
1/3
02.12.2022.
u 18:43

- Imam tri suigrača u klubu, Sašu Lukića, Vanju Milinković-Savića i Nemanju Radonjića. To su moji jako dobri prijatelji, družimo se i izvan kluba i u klubu. Želim im svu sreću.

Reprezentacija Srbije večeras igra ključnu utakmicu grupne faze na Svjetskom prvenstvu. Nakon što su izgubili od Brazila (2:0) i remizirali s Kameruncima (3:3) te imaju samo jedan bod, još mogu proći skupinu ako slave nad Švicarcima (20 sati). Treba im i pomoć Brazilaca, koji protiv Kameruna ipak neće istrčati u najboljem sastavu.

 Utakmica između Srbije i Švicarske pratit će se s najvećim zanimanjem. Bit će to repriza dvoboja iz grupne faze u Rusiji, u kojoj je Švicarska pobijedila golovima Granita Xhake i Xherdana Shaqirija. Utakmica je dobila i poltičku notu jer su dva Švicarca kosovskog podrijetla slavila golove pokazujući rukama dvoglavog orla, što je inače simbol Albanije. 

>> VIDEO: Specijalna emisija: Jedna stvar neće nam prolaziti dalje, gubili smo lopte koje nismo smjeli

A Srbiji je uoči ključne utakmice poruku podrške poslao Nikola Vlašić koji se u Torinu dobro poznaje sa srpskim igračima.

- Imam tri suigrača u klubu, Sašu Lukića, Vanju Milinković-Savića i Nemanju Radonjića. To su moji jako dobri prijatelji, družimo se i izvan kluba i u klubu. Želim im svu sreću. Čujem se stalno, dopisujem se s Radonjićem, kaže da je atmosfera odlična i da očekuju pobjedu. Vjerujem mu - rekao je Vlašić.

Komentara 41

GI
gira
19:53 02.12.2022.

I ja sam imao dosta prijatelja srba dok se jednog jutra nisu dosjetili da su ugroženi. na upite zbog čega slijegali su ramenima,...... ostalo je povjest.

KD
Kibi Dabi
19:03 02.12.2022.

Tako je , kao hadukovac želio poraz Dinama protiv West Hama. Ovaj dečko uvijek na luzerskoj strani.

Avatar southman
southman
19:24 02.12.2022.

E moj Nikola protiv Dinama a za Srbiju.??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije