Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN INTERVJU

Što je to spremio Novak Đoković? Svijet bruji o neobičnom potezu, ovo će se čekati s nestrpljenjem

Tennis: BNP Paribas Open-Day 6
Jonathan Hui/REUTERS
22.03.2024.
u 16:39

U petak je talijanski list Gazzetta Dello Sport objavio da se "s Đokovićem događa nešto čudno", te da je oko svega zabrinuta i njegova obitelj te suradnici s kojima radi

Je li prvi tenisač svijeta zaista na putu prema dolje? Što se s njime događa? Mnoga su pitanja otvorena ovoga trenutka glede forme Novaka Đokovića, a javnost neće morati dugo čekati na odgovore. Jer, kako je objavio Nick Kyrgios, slavni australski tenisač, upravo će Đoković biti gost u njegovom podcastu "Good Trouble".

U njemu bi Đoković trebao otvoriti dušu, priznati što mu je na umu, što planira u sljedećem razdoblju. Inače, u petak je talijanski list Gazzetta Dello Sport objavio da se "s Đokovićem događa nešto čudno", te da je oko svega zabrinuta i njegova obitelj te suradnici s kojima radi.

Kyrgiosov podcast jedan je od najgledanijih kada je tenis u pitanju, a nema dvojbe da će mnogi pogledati i epizodu u koju dolazi Đoković. On je ispao u ranoj fazi turnira u Indian Wellsu, nakon čega je otkazao nastup u Miamiju. Inače, Krygios nije igrao od ljeta prošle godine zbog problema s ozljedom, a poznato je da su upravo Đoković i on odigrali neke spektakularne mečeve. 

Komentara 2

Avatar Cokolinda
Cokolinda
22:55 24.03.2024.

Klanjaj se luki pinokiu, osudjenom poreskom prevarantu, njegova era placanja poreza tek pocinje...

Avatar CUBE
CUBE
20:28 22.03.2024.

Đokanova era prošla, a kome da se sad klanjamo vatrenima ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije