Naslovnica Sport reprezentacija

Štimac na "Fejsu" traži idealan sastav za Wales

Izbornik Igor Štimac je na svom Facebook profilu angažirao navijače hrvatske nogometne reprezentaciije da mu pomognu oko sastava za utakmicu s Walesom koju igraju u utorak.
14. listopada 2012. u 10:15 22 komentara 5 prikaza
Štimac Fejs
Foto: Facebook

Dragi i poštovani navijači naše najbolje vrste, svima od srca zahvaljujem na čestitkama nakon velike pobjede u Makedoniji i molim da mi oprostite što ne stignem svima odgovoriti, jednostavno je puno vaših poruka...

Hvala i kritičarima koji uvijek pomognu da iz drugačijeg kuta sagledam ukupnu situaciju i dobijem objektivniji uvid u cjelokupno stanje.

Ovaj mali dio nekulturnih posjetitelja ove stranice bih zamolio da se vrate na portale i tamo ordiniraju sukladno svom rječniku i odgoju...

Otvaram diskusiju u svezi utakmice koja slijedi u utorak 16.10. protiv Walesa...

Koji je vaš idealan sastav za tu utakmicu koji sustav bi vi primijenili protiv Welškog 4-3-3?

Navalite :)))...............

Izborniku svoj sastav ili poruku možete ostaviti ovdje:

http://www.facebook.com/igor.stimac.officialpage

Štimac je učinio korak prema pomirbi s navijačima i na svojoj ih Facebook stranici pozvao da mu pomognu oko formacije za Wales.

– Želimo komunicirati s njima. Navijačima sam ponudio mogućnost da preko moje facebook stranice sudjeluju, raspravljau, a ja sam im se stavio na raspolaganje  svaku večer dva sata koliko god da sam umoran – veli izbornik.

Dokad ćete koristiti tu metodu?

– Dok god budem izbornik – kazao je Štimac.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”