Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NAPADAČ

Stigla važna vijest: Bliži se kraj noćne more Marija Mandžukića

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
18.05.2020.
u 11:51

Bivši hrvatski napadač u Kataru zarađuje osam milijuna eura, ali nije sretan u novoj sredini i rado bi pronašao novi klub. Nije ni u Al-Duhailu pokazao sve što zna i odigrao je svega pet utakmica za svoju novu momčad.

Čini se da se noćna mora Marija Mandžukića u Kataru bliži kraju. Hrvatski napadač krajem prošle godine potpisao je za katarski Al-Duhail, ali se na Bliskom istoku nije najbolje snašao.

Bivši hrvatski napadač u Kataru zarađuje osam milijuna eura, ali nije sretan u novoj sredini i rado bi pronašao novi klub. Nije ni u Al-Duhailu pokazao sve što zna i odigrao je svega pet utakmica za svoju novu momčad.

A sada su mediji iz Saudijske Arabije objavili da je Mandžukić vrlo blizu prelasku u Tursku. Navodi se da ga želi Galatasaray koji vodi Fatih Terim. Mandžo je Terima impresionirao još na Euru 2016. godine i turski trener od tada ga je nekoliko puta bezuspješno pokušavao dovesti.

Prema istim izvorima, moguća je i zamjena - da Mandžukić prijeđe iz Al-Duhaila u Galatasaray, a da u suprotnom smjeru krene marokanski napadač Younes Belhanda.

Ovu vijest prenijeli su brojni turski mediji, a nedavno je situaciju s Mandžukićem prokomentirao hrvatski reprezentativac Stjepan Tomas koji je dugo igrao u Turskoj.

- Turska bi bila vrlo dobra za Mandžukića iako bi morao smanjiti financijske apetite. Ako se želi vratiti nogometu, novac mu ne bi trebao biti na prvom mjestu. U Kataru mnogo zarađuje, ali europski nogomet ipak je nešto drugo - rekao je Tomas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije