Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transfer karijere

Standardni igrač Hrvatske odlazi u velikana? 'Spremaju se brojne ponude nakon SP-a'

Rijad: Prijateljska utakmica, Saudijska Arabija - Hrvatska
Goran Stanzl/PIXSELL
18.11.2022.
u 11:42

Nekolicina hrvatski igrača bi mogla promijeniti svlačionicu što se tiče klubova, a prvi na redu je Josip Juranović.

Prema pisanju britanskog Daily Maila, Josip Juranović će gotovo sigurno promijeniti klupsku sredinu u zimskom mercatu kada se završi svjetsko prvenstvo. 

Do sada je poznato kako su se za njegove usluge raspitivali engleski velikani Manchester United i Chelsea te madridski Atletico, ali do konrektnog posla još nije došlo. Juranović je stigao u škotski Celtic iz varšavske Legije za odštetu od 3 milijuna eura, dok mu je trenutna vrijednost prema Transfermarketu 6.5 milijuna eura. 

Koliko će Škoti tražiti još nije poznato, ali sigurno će slavni klub željeti puno veću svotu od navedenih. 

27-godišnji desni branič bi tako nakon sjajnih nastupa za momčad sa Celtic Parka, mogao napraviti transfer karijere. Pretpostavlja se kako će biti prva opcija Zlatka Dalića na desnoj strani obrane ispred Josipa Stanišića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije