Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN NAKON

Srpski mediji bjesne na Zvezdu, a proglasili su i tko je krivac za debakl: Evo što pišu

(SP)SERBIA-BELGRADE-FOOTBALL-UEFA CHAMPIONS LEAGUE-QUALIFYING-CRVENA ZVEZDA VS SHERIFF
Foto: Predrag Milosavljevic/XINHUA/PIXSELL
1/4
11.08.2021.
u 14:08

"Dečki su dali sve od sebe, moja je odgovornost i ničija više. Ja stojim ispred njih i ako neko treba odgovarati, to sam samo ja"

Od utakmice Crvene zvezde s Dinamom ipak neće biti ništa. Momčad iz Beograda nije uspjela proći Šerif. Moldavska momčad u uzvratnoj je utakmici slavila s 1:0, a Danilo Arboleda bio je igrač odluke. Podsjetimo, prva utakmica u Beogradu završila je s 1:1.

Mediji u Srbiji Zvezdino su ispadanje doživjeli kao veliku katastrofu, a u svim izvještajima izrazito su kritički nastrojeni prema svojoj momčadi. Zvezdin trener Dejan Stanković teško je na konferenciji za medije pronalazio riječi.

– Ovo je najteži poraz. Najtužniji, ali mogu biti tužan, ne razočaran jer imam ove dečke. Odgovornost je na meni. Ja sam uigravao, mijenjao, birao... Žao mi je zbog igrača jer ne idemo dalje. Možda je bolje da prespavam jer glava je i dalje vruća – počeo je Stanković.

06, August, 2021, Belgrade - The match of the fourth round of the Linglong Tire Super League of Serbia between FK Crvena zvezda and FK Napredak was played at the Rajko Mitic Stadium. Photo: Bane T. Stojanovic/ATAImages 06, avgust, 2021, Beograd - Utakmica cetvrtog kola Linglong Tire Super liga Srbije izmedju FK Crvena zvezda i FK Napredak odigrana je na stadionu Rajko Mitic. Photo: Bane T. Stojanovic/ATAImages
Foto: Bane T. Stojanovic/PIXSELL

O razlozima neuspjeha, kazao je:

– Ne mogu sada kazati što su razlozi. Imali smo šansu. Dugo smo radili na prekidima, a primili smo pogodak baš iz prekida. Nema vremena za analizu, nema svrhe. Dečki su dali sve od sebe, moja je odgovornost i ničija više. Ja stojim ispred njih i ako neko treba odgovarati, to sam samo ja.

Srpski mediji u analizama utakmice naglašavaju da je njihova momčad bila daleko ispod očekivane razine te da je Stanković isključivi krivac jer je "sve pogrešno odradio".

– Loše smo ušli u utakmicu, ne sličimo onoj momčadi koja je prošle godine igrala odlično. Većina igrača, koji su nositelji igre, potpuno su izvan forme. Ovo nije prva utakmica koja je bila takva, igrali smo dosta utakmica u prvenstvu, a jedina utakmica koju smo odigrali na razini Crvene zvezde iz prošle godine, bila je protiv Kairata – rekao je nakon susreta Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde.

S druge strane, u moldavskoj momčadi zadovoljni su novim uspjehom. Šerif je već dvaput bio u doigravanju za Ligu prvaka. Odmah nakon susreta s Crvenom zvezdom Moldavci su se okrenuli sljedećem izazovu. Upućeni u nogometna zbivanja u Moldaviji ističu da je Šerif slične kvalitete kao i Legija, dok Dinamo smatraju kvalitetnijom momčadi.

U klubu iz Tiraspolja hitno su nakon utakmice naredili svojim skautima da pronađu poneko pojačanje. U dva dana pokušat će Šerif dovesti dva-tri igrača ne bi li se što kvalitetnije suprotstavili Dinamu

– Utakmica je bila jaka, na europskoj razini. Ovo je veliki uspeh za nas, jer smo osigurali grupnu fazu europskog natjecanja. Bili smo prava momčad, zaslužili smo ovo – kazao je Yuri Vernydud, trener Šerifa, nakon pobjede svoje momčadi. •

Ključne riječi

Komentara 23

DO
Domumom
14:27 11.08.2021.

Poraz zvezde je velika pobjeda za zvezdu izbjegli su Dinamo i još veći poraz.

Avatar majkuvam
majkuvam
14:27 11.08.2021.

Namjerno izgubili da bi izbjegli Dinamo....

Avatar anteX
anteX
14:27 11.08.2021.

zvijezda pala a vecernja hartija ne moze prezaliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije